Uusi Marks & Spencer -myymälä Porvooseen


20.10.2015

Marks & Spencerin Suomen valloitus jatkuu, kun Varuboden-Osla avaa uuden myymälän Porvoon Kauppakeskus Lundiin keskiviikkona 21.10. klo 10.

SOK:n Marks & Spencer -ketjujohtaja Laura Ruuskanen ja Porvoon M&S-myymäläpäällikkö Sanna Strandvall avaavat uuden myymälän perinteisesti nauhan leikkauksella.

– Marks & Spencer on johtava brittiläinen brändi, jonka tuotteet kauden upeimmista takeista herkullisiin skottilaisiin kekseihin tunnetaan erittäin korkeasta laadustaan. Ainutlaatuiset tuotteemme ovat jo hurmanneet suomalaiset asiakkaat, ja on hienoa päästä palvelemaan myös porvoolaisia uudessa myymälässämme, Marks & Spencerin Euroopan toiminnoista vastaava johtaja Francois Smeyers kertoo.

– Marks & Spencer tuo muodin tarjontaamme uuden ulottuvuuden.  Marks & Spencer on menestynyt kansainvälinen konsepti, joka perustuu erinomaiseen asiakaspalveluun. Korkeatasoinen palvelu on myös Varuboden-Oslan kilpailustrategian keskeinen osa-alue. Olemme erittäin tyytyväisiä saatuamme Marks & Spencerin ja sen laadukkaat, mutta edulliset tuotteet asiakasomistajiemme ulottuville. Panostuksemme Porvoon keskustaaan alleviivaa sitoutumistamme kaupungin keskustan kehittämiseen sekä laadukkaan palvelutarjonnan mahdollistamiseen porvoolaisille, Varuboden-Oslan toimitusjohtaja Hannu Krook kertoo.

Noin 1 600 m2 käsittävä myymälä on Marks & Spencerin kuudes myymälä Suomessa. Kauppakeskus Lundin Sokoksen viereen avattavassa myymälässä on laaja valikoima Marks & Spencerin laadukkaita ja tyylikkäitä tuotteita, kuten naisten ja miesten vaatteita, alusvaatteita, asusteita, jalkineita sekä pieni määrä kosmetiikkaa. Myymälästä löytyy myös pieni brittiläinen herkkutori, joka tarjoilee perinteisiä teehetken herkkuja, makeisia ja aamiaistarvikkeita.

Kattavasti syksyn ja talven trendejä

Marks & Spencerin vaatemallistojen tunnuspiirteitä ovat hyvä laatu ja tyylikkyys. Uudessa myymälässä on edustettuna Marks & Spencerin uusimpia mallistoja, jotka heijastavat kansainvälisten muotitalojen trendejä.

Tänä syksynä ja talvena naisten vaatetrendejä hallitsee herkän naisellinen, mutta itsevarma tyyli. Kaikissa kauden tärkeimmissä trendeissä näkyvät selkeät linjat, moderni muotokieli, ylelliset materiaalit ja tarkoin harkitut yksityiskohdat.  M&S tunnetaan kattavasta talvitakkivalikoimastaan. Myös tämän kauden mallistossa on laaja valikoima erityylisiä takkeja, niin laadukkaita kaksirivisiä, täyspitkiä villakangastakkeja kuin modernin tyylikkäitä A-linjaisia takkimalleja. 

Miesten vaatteissa korostuvat materiaalit ja kerroksellisuus, jotka luovat pehmeälinjaisen ja rennon tyylin.  Ylelliset neuleet, näyttävät päällysvaatteet ja siistit vapaa-ajan kengät kuuluvat uuteen rennon tyylikkääseen talvityyliin. Asua täydentävät laadukkaat nahkalaukut.