Uusi Hesburger avattu S-market Pattijoen yhteyteen


02.05.2018

Raahen seudun ravintolatarjonta täydentyi toukokuun alusta, kun uusi 100-paikkainen Hesburger –ravintola avasi ovensa S-market Pattijoen tilojen yhteyteen.

Osuuskauppa Arinan palveluverkosto Raahen seudulla  kattaa Prisman, S-marketin ja näiden ohessa toimivien ABC-automaattiasemien lisäksi nyt myös Hesburger-ravintolan Pattijoella. Satapaikkainen Hesburger palvelee lisäksi Drive-in –autokaistalla. Ravintola työllistää noin kymmenen henkilöä.
 
Hesburgerin konsepti tuo tarjolle aina herkulliset hampurilaiset iloisen asiakaspalvelun kera. Ruoka tehdään puhtaista, tuoreista ja ensiluokkaisista raaka-aineista. Hesburgerin hampurilaispihvit on valmistettu 100% naudanlihasta. Herkuttelun kruunaa kahvi ja suussasulava pehmytjäätelö. Tuotteet saa myös helposti mukaan ja kaikista ostoksista saa S-Etukortilla Bonusta.

Osuuskauppa Arina on asiakkaidensa omistama, pohjoissuomalainen ja vastuullisesti palveleva 100-vuotias osuuskunta. Osuuskaupan toiminta-ajatuksena on tarjota omistajalle palveluja ja hyötyjä.  Raahessa omistajia on lähes 70 % kaikista kotitalouksista. Toimintamme keskiössä on omistajiemme arjen helpottaminen vuoden jokaisena päivänä. Toimimme paikallisesti ja vastuullisesti lähes kahdensadan market-, ABC, tavaratalo- ja erikoiskaupan sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan yksikön voimin ja  tarjoamme työtä lähes 3000 arinalaiselle. Raahen seudulla uudistetaan lisäksi myös Pyhäjoen ruokakaupan palveluita, kun uusi Pyhäjoen S-market avataan elokuussa. 
 
Arinan marketkaupan yli 600 milj. euron myynnistä noin 80 % on bonusmyyntiä omistajille. Omistajat saavat laajan valikoiman oheispalveluineen, edullisen ruokakorin, ostoetuja, Bonusta ja maksutapaetua sekä maksuttomia peruspankkipalveluja. Omistajahyötyjä kertyy vuodessa reilut 80 milj. euroa, keskimäärin yli 500 euroa taloutta kohden.