Uudesta ABC:stä viihtyisä olohuone paikallisille ja hengähdyspaikka ohikulkijoille


16.09.2020

Osuuskauppa Arina rakentaa uuden ABC-liikennemyymälän Vaalaan. Rakentaminen on vastikään aloitettu ja uuden liikennemyymälän arvioitu valmistumisaika on vuoden 2021 kesällä.

– Uudesta liikennemyymälästä halutaan rakentaa paikka, mihin on yhtä mukava tulla herkuttelemaan ja rentoutumaan kuin omaan olohuoneeseen, koska omistajillehan tätä ollaan tekemässä. Nyt rakenteilla olevasta liikennemyymälästä tulee entistä tilavampi, valoisampi ja kaikin puolin viihtyisämpi, kertoo ABC Vaalanportin liikennemyymäläpäällikkö Kari Paakkola.

Nykyinen ABC-liikennemyymälä palvelee omistajia uuden ABC:n avautumiseen asti ja nykyiset työntekijät siirtyvät aikanaan avautuvaan uuteen ABC-liikennemyymälään. Tuleva liikennemyymälä sisältää noin satapaikkaisen asiakasravintolan, kesäterassin, entistä laajemman valikoiman marketin sekä selkeämmän parkkialueen.

– Loistavan asiakaskokemuksen aikaansaamiseksi otamme vahvemmin huomioon myös omistajien kulkupelit. Parkkipaikalle mahtuu 61 henkilöauton lisäksi raskasajoneuvot, linja-autot sekä myös mopot ja moottorikelkat. Sähköautoilijoiden matkantekoa sujuvoittaaksemme meiltä tulee löytymään jatkossa myös sähköautojen latauspiste, Paakkola kertoo.

– Nykyinen liikepaikka on tullut teknisesti tiensä päähän, joten nyt on hyvä tilaisuus tarjota omistajillemme kiitosta palveluidemme aktiivisesta käytöstä. Uusi ABC-liikennemyymälä on tarkoitettu sekä vaalalaisille omistajille että ohiajaville matkailijoille. Yhdessä me huolehdimme alueemme elinvoimaisesta tulevaisuudesta ja teemme Pohjois-Suomesta yhä paremman paikan elää. Teemme tätä Rakkaudesta Pohjois-Suomeen, Paakkola toteaa.

Lisätietoja:
liikennemyymäläpäällikkö Kari Paakkola, 044 788 4873, kari.paakkola@sok.fi
ryhmäpäällikkö Soile Tikkala, 050 566 1317, soile.tikkala@sok.fi