Uuden Sale Simon avajaisia juhlitaan torstaina 28.3.


25.03.2019

Uusi Sale Simo avaa ovensa omistajilleen torstaina 28.3. klo 10. Asioimisen helppous ja nopeus, myymälän hyvä sijainti, kattava valikoima sekä kiinteistön energiatehokkuus ovat Sale Simon valtteja.

Simon nykyisen Sale-myymälän korvaava uusi Sale tarjoaa asiakkailleen entistä laajemmat päivittäistavaravalikoimat sekä kattavat oheispalvelut. Uusi myymälä palvelee asiakkaitaan arkisin kello 7–21, lauantaisin 8-21 ja sunnuntaisin 10–21 mahdollistaen asioinnit aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä. 

-Uuden ja entistä laajemman myymälän ansiosta tuotevalikoimaa on voitu kasvattaa merkittävästi. Kehitämme valikoimaa myös jatkossa omistajalähtöisten tuotetoiveiden pohjalta, lupaa Sale Simon myymäläpäällikkö Tanja Ylikärppä

Saapuminen uuteen Saleen on helppoa. Hyvän saavutettavuuden takaavat myymälän uusi sijainti entisen linja-autoaseman paikalla ja isot valaistut parkkipaikat. Uuden myymälän myötä myös kaikki kalusteet ja kylmälaitteet on uusittu entistä energiatehokkaampiin vaihtoehtoihin. 

Salen laajan valikoiman lisäksi saman katon alta löytyvät Omistajapiste, Veikkaus, Nostoautomaatti, Postipalvelutsekä Apteekki. Ulkoa löytyvät kaasukaapit ja parkkipaikalta Rinki-Ekopiste.

Alue on suosittua mökkiläisten keskuudessa, joten myös heidän toiveet on pyritty huomioimaan valikoimissa. 

-Kesän osalta vahvistamme esimerkiksi grilliruokien määrää. Meiltä löytyy myös kaasukaapit, kertoo marketkaupan ryhmäpäällikkö Heikki Luhtanen.

Sale Simo työllistää yhteensä 6 henkilöä. 

-Meidän ammattitaitoinen ja palveleva henkilökunta odottaa jo innolla uuden myymälän avausta, iloitsee Ylikärppä.

Uuden Sale Simon avajaisia juhlitaan torstaina 28.3. klo 10. Avajaispäivänä asiakkaille on tarjolla kakkukahvit, Simon alakoulun musiikkiesitys, arvontaa sekä loistavia avajaisetuja. Perheen pienimpiä viihdyttämään saapuu Onni Orava ja lisäksi luvassa on ilmapalloja ja karkkia. Kello 10–18 paikalla on myös Arinan palveluneuvojat opastamassa omistajuus- ja S-Pankkiasioissa.

Sale Simo mahdollistaa helpon ja nopean asioinnin osoitteessa Ratatie 3, Simo. Tervetuloa!