Uuden Sale Keiskan avajaisia juhlitaan Haukiputaalla torstaina 31.5.


30.05.2018

Osuuskauppa Arina on uudistanut Haukiputaalla Martinniementien varressa sijainneen Lähi-ABC:n tilan kevään aikana täyden palvelun Sale-lähimyymäläksi. Uuden ruokakaupan avajaisia vietetään torstaina 31.5. klo 10 alkaen.

R

Remontin myötä liiketila on kokenut täyden muutoksen. Palvelut paranevat merkittävästi laajempien valikoimien ja Salen pitkien aukioloaikojen myötä. 
 
-Päivittäistavaroiden myyntipinta-ala ja tuotemäärät tuplaantuvat, ja tuoretuotevalikoiman määrä jopa kolminkertaistuu aiempaan nähden. ABC:ltä tuttu oma henkilökunta jatkaa myös täällä uuden konseptin mukaisessa Sale-lähimyymälässä, Sale Keiskan päällikkö Miia Salmela kertoo.
 
ABC-automaattiasema, Veikkaus, kahvipiste ja muut aiemmat oheispalvelut löytyvät yhä jatkossa myös uudesta Salesta. Kauppa on avoinna joka päivä  klo 23 saakka. Omistajat hyötyvät osuuskaupan edullisesta hintatasosta ja jopa viiden prosentin Bonuksesta. 
 
Salen kanssa samassa kiinteistössä toimiva Rengasmarket  palvelee tuttuun tapaan autohuollon, korjausten, öljynvaihtojen ja renkaiden myynnin osalta.
 

Sale Keiska Facebookissa:
www.facebook.com/SaleKeiska