Uuden ajan tasokas ruokakauppa Sokos Herkku monipuolistaa omistajien ruokakauppatarjontaa


20.04.2016

Arinan omistajia palvellaan jatkossa uudella Sokos Herkku -konseptilla Oulun keskustassa sijaitsevassa kauppakeskus Valkeassa. Ainutlaatuinen, täyden palvelun ruokakauppa sijaitsee Sokos tavaratalon yhteydessä, Valkean katutason alapuolella. Myymälään on suora yhteys Valkean Kesäkadulta, Kivisydämestä sekä Valkean omasta pysäköintihallista.

Sokos Herkku – Pohjois-Suomen tasokkain ruokakauppa

Sokos Herkussa panostetaan laajan perusvalikoiman lisäksi erityisesti laadukkaisiin, suomalaisiin erikoistuotteisiin, lähiruokaan ja luomutuotteisiin. Valikoimassa korostuu pitkän palvelulinjaston runsas tarjonta sekä niin tutut kuin erikoisemmatkin tuoretuotteet. Herkussa on huomioitu myös erityisruokavalioiden asettamat vaatimukset.
 
-Meillä keskitytään henkilökohtaiseen palveluun ja laadukkaaseen lähellä tuotettuun ruokaan. Kaupungin pisimmän palvelulinjaston takaa saa vankan asiantuntemuksen saattelemana myös ajankohtaiset reseptit ja kokkausvinkit, Herkkua luotsaava myyntipäällikkö Hannu Salo kertoo.  
 
Tuote-esittelyjä ja tapahtumia järjestetään päivittäin lähialueen toimijoita korostaen. 
Sokos Herkussa toimii myös verkkokaupan noutopiste. Tilaukset tehdään Foodie.fi:n kautta, ja noudot voi tehdä kätevästi Herkun ravintolan tiskiltä.

Herkkuja myös ravintolasta

Sokos Herkun yhteydessä toimiva noin satapaikkainen oma ravintola tarjoaa kotiruokaa, herkkuja ja välipalaa niin paikan päällä nautittavaksi kuin mukaan otettavaksikin. Ravintolassa tarjoillaan runsas aamiainen sekä Herkun oma lounas salaattipöytineen. Lauantaisin ruokailijoita hemmotellaan herkkubrunssilla klo 9-14.
 
Ravintolan erikoisuutena ovat Herkkumestarin loihtimat omat suklaat sekä paikan päällä valmistettu italialaistyyppinen oma gelato –jäätelö.

Sokos Herkku Kioski palvelee pitkillä aukioloajoilla Valkean Kesäkadulla

Herkun palvelutarjontaa täydentää pitkään avoinna oleva kioski. Sokos Herkku kioski tarjoaa tärkeimpien päivittäistavaratuotteiden lisäksi muun muassa veikkauksen palvelut, liput, kukat ja muut herkut. Kioski palvelee vuoden jokaisena päivänä aamuyhdeksästä puoleenyöhön asti.

Kukat kotiin omasta Herkun kukkakaupasta

Herkun omasta kukkakaupasta löydät raikkaan valikoiman kauden kukkia, ammattitaitoista kukkasidontaa leikkokukista ja kauniita istutuksia ruukkuihin. Sokos Herkku Kukka rakentaa ammattitaidolla toiveiden mukaan muun muassa onnittelukimput, asetelmat, hääkukat, pukukoristeet, kukkakorut, seppeleet ja kranssit.