Tuomas Koivumäki Osuuskauppa Arinan sisäiseksi tarkastajaksi


24.03.2023

KTM Tuomas Koivumäki on nimitetty Osuuskauppa Arinan sisäiseksi tarkastajaksi 24. huhtikuuta 2023 alkaen. Sisäisenä tarkastajana Koivumäki arvioi tehtävässään Arinan riskienhallinta-, valvonta-, johtamis- ja hallintoprosesseja. Koivumäki raportoi osuuskaupan toimitusjohtajalle ja hallitukselle.

”Me arinalaiset tahdomme jokapäiväisillä teoillamme osaltamme varmistaa, että Pohjois-Suomi on parempi paikka elää. Sisäisen tarkastajan rooli on korkean moraalin syväosaamisella varmistaa, että onnistumme tehtävässämme nyt ja tulevaisuudessa. Tuomaksella on vahva tausta taloudesta ja yrityselämästä. Hänellä on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja vahva toimintaamme tukeva arvomaailma. Toivotan Tuomaksen lämpimästi tervetulleeksi arinalaiseksi”, Osuuskauppa Arinan toimitusjohtaja Reima Loukkola kiteyttää.

Tuomas Koivumäki siirtyy osuuskauppaan Ernst & Young Oy:n Oulun toimistosta, jossa hän on toiminut päävastuullisena KHT-tilintarkastajana sadoissa erikokoisissa asiakkuuksissa, myös osuuskaupan toimialoilla. Koivumäellä on myös osaamista hyödyntää laajasti datapohjaisia tarkastustyökaluja käytännössä.

”Kiitän Arinaa luottamuksesta. Osuuskauppa Arina on kokonsa ja laajuutensa puolesta ehkä mielenkiintoisin kohde Pohjois-Suomessa tähän tehtävään, tarjoten minulle erinomaisen mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja uuden näkökulman yrityselämään. Olen kuullut tuttaviltani Arinasta paljon hyvää työnantajana ja liitynkin innolla osaksi suurta pohjoista työyhteisöä”, Tuomas Koivumäki päättää.

 

Lisätietoja: Reima Loukkola, toimitusjohtaja, Osuuskauppa Arina, p. 050 595 1972.