Tuiran Hesburgerissa mahdollinen koronavirusaltistuminen


22.01.2021

Osuuskauppa Arina on tänään saanut terveysviranomaiselta tiedon, että maanantaina 18.1.2021 klo 16-22 välisenä aikana Tuiran Hesburgerissa asioineet ovat voineet altistua koronavirukselle.  Hesburgerissa olleella henkilöllä on myöhemmin todettu COVID 19 -infektio ja hän on saattanut olla tartuttava.

Mikäli ravintolassa tai autokaistalla ilmoitettuna aikaan asioineilla ilmaantuu oireita, heitä kehotetaan herkästi hakeutumaan oman kuntansa terveydenhuoltoon. Terveysviranomainen on kontaktoinut sairastuneen välittömässä lähipiirissä olevat henkilöt. Koronavirukseen sairastunut henkilö ja terveysviranomaisen määrittämät muut altistuneet henkilöt ovat tällä hetkellä kotieristyksessä.

Toimimme yhteistyössä terveysviranomaisen kanssa ja heidän ohjeistuksensa mukaisesti. Ravintolassa hygienia ja turvallisuusohjeista on huolehdittu tarkasti ja kaikissa toimipaikoissamme pidetään korostetusti huolta siivouksesta ja hygieniasta. Henkilökuntamme on palvellut asiakkaita visiiri tai maski kasvoillaan ja kassapleksin takaa.

– Asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus ja terveys on meille tärkeintä. Pidämme kaikissa toimipaikoissamme tässä epidemiatilanteessa tehostetusti huolta hygieniasta. Meidän jokaisen on tärkeää huolehtia omalta osaltamme ohjeistuksista, kuten käsihygieniasta ja turvaväleistä tarkasti. Vähäisilläkään oireilla ei tulisi liikkua ihmisjoukoissa, sanoo Osuuskauppa Arinan henkilöstöjohtaja Minna Salonen.

Yhteystiedot asiakkaille:

Terveysviranomainen

Yhteystiedot medialle:

Terveysviranomainen

Osuuskauppa Arina, Minna Salonen, henkilöstöjohtaja, 040 569 0980, minna.l.salonen@sok.fi