Tiina Määttä on vuoden 2018 Ässäpäällikkö


02.10.2018

Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemen hotellipäällikkö Tiina Määttä on Vuoden 2018 Ässäpäällikkö!

Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemen hotellipäällikkö Tiina Määttä on yksi 17 palkitusta Ässäpäälliköstä vuonna 2018. Tiina on aiemmin valittu myös kahtena vuonna Osuuskauppa Arina matkailu- ja ravitsemistoimialan vuoden esimieheksi.

Tiina toteuttaa johtamislupauksia tarttuen rohkeasti asioihin kuin asioihin ja tekee sen, minkä lupaa. Tiina kuuntelee asiakkaiden palautteita herkällä korvalla ja käy niitä läpi säännöllisesti eri kanavissa, keskustelee niistä tiiminsä kanssa ja motivoi heitä vielä parempiin suorituksiin asiakkaiden onnellistamisessa. Hän on tarmokas ja kannustava arinalainen esimies, jonka sydäntä lähellä on henkilöstö, asiakkaat ja toiminnan kehittäminen, poimii matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Ulla Peltoniemi muutamia avainkohtia valintaperusteluista.

Ässäpäällikkö-tunnustukset jaettiin joka toinen vuosi järjestettävillä valtakunnallisilla S-ryhmän päällikköpäivillä, joille osallistui tällä kertaa peräti 1 700 esimiestä S-ryhmän alueosuuskaupoista ja SOK-yhtymästä. Helsingin Musiikkitalossa pidettyjen S-päällikköpäivien teemana tällä kertaa oli hyvä johtaminen.