SuperPark sisäaktiviteettipuisto valtaa Oulun


10.03.2014

Suomen liikuttavin sisäaktiviteettipuisto SuperPark avataan Ouluun kevään aikana. Avajaisia vietetään kahdessa aallossa. Ensin avautuu puisto SuperPark ja ravintola Robson’s, loppukesän aikana saman katon alle tulee liikuntaa, tanssielämyksiä ja hyvinvointia tarjoavia yrityksiä.

SuperParkin suurelle alalle mahtuu muun muassa Duudsonit- ja Hevisaurus-aktiviteetit, Freestyle Hall ja GameAreena. Scoottaukseen ja skeittaukseen erikoistunut Freestyle Hall tarjoaa reilun 2000 neliömetrin ainutlaatuiset tilat lajin harrastajille ja aloitteleville tekijöille. Tilaan tulee muun muassa betoniskeittiparkki, trampoliinit, AirTrack, boulder-kiipeilyseiniä ja foampit. GameArenalla kokeillaan esimerkiksi jääkiekkoa, pesäpalloa, jalkapalloa, salibandyä, golfia ja minigolfia.  Lisäksi puistosta löytyy erilaisia Duudsoneiden temppuiluja ja Hevisaurusten leikittelyjä.  
 
SuperPark aktivoi lapset ja nuoret liikkumaan ja kannustaa perheitä viettämään aikaa yhdessä.  Asiakkaat, joiden taskussa on  S-Etukortti, saavat SuperParkin puiston sisäänpääsylipuista Bonusta.

– Toiminnan ydin on, että jokainen on itse oma moottorinsa. Puiston laitteet eivät toimi moottorina vaan ne kannustavat liikkumaan, kertoo toimitusjohtaja Taneli Sutinen.
 
SuperParkissa pureudutaan myös aikuisten hyvinvointiin. Uusi kokonaisuus on ympärivuotisen tekemisen kohde lähialueen kuluttajille ja yrityksille sekä tervetullut lisä Oulun matkailuun.
 
Kesän jälkeen SuperParkin talossa aloittaa toimintansa tanssikeskus Citydance, liikuntakeskus Voitto, SuperPark Areena sekä Pilates Oulu.
 
SuperPark Areenasta tulee 1500 henkilöä vetävä näyttävä areena konserteille, kokouksille, kongresseille, messuille ja yritysjuhlille. Areena on täysin muunneltavissa tapahtuman luonteeseen sopien, vain mielikuvitus on rajana.
 
Tanssikeskus Citydancessa on menoa ja meininkiä kaiken ikäisille tanssinharrastajille ja tanssista kiinnostuneille aloittelijoista edistyneisiin. Citydance tarjoaa laaja-alaisen kurssivalikoiman ja rautaisen ammattitaidon omaavat innostavat ja persoonalliset opettajat.
 
Liikuntakeskus Voitto liikuttaa lähes 1500 neliön tiloissaan. Keskukseen tulee ensimmäisenä Suomessa Technogymin Artis-lippulaivalaitteilla varustettu kuntosali, suosituimmat Les Mills -tunnit,sisäpyöräily markkinoiden johtavilla BodyBike-pyörillä  sekä video-ohjatut ryhmäliikuntatunnit.
 
Pilates Oulu tarjoaa yksilö- ja pienryhmätunteja ammattiohjaajien johdolla. Vaihtoehtona on perinteisen mattopilateksen lisäksi laitepilatestunteja. Pilates Oulu on omistautunut tarjoamaan laadukasta ohjausta eritasoisille pilateksen harrastajille.