SuperPark Oulu avaa ovensa 17.4.2014 klo 11


16.04.2014

Reilun 7 000 neliömetrin SuperPark Oulu yhdistää Duudsonien temput, Hevisauruksen leikit, monipuoliset lajikokeilut sekä vauhdikkaat freestyle-lajit. Suomen ensimmäinen SkyWalk-kiipeilyverkko nostaa korkeuksiin ja tuubimäki antaa reilut vauhdit.

SuperPark Oulu avaa ovensa 17.4. klo 11. Sisäaktiviteettipuiston reilun 7000 neliömetrin alalle mahtuu paljon tekemistä kaikenikäisille. Vauhtia antavat muun muassa Duudsonit ja Hevisaurus-aktiviteetit, Freestyle Hall ja GameArena. Scoottaukseen ja skeittaukseen erikoistunut Freestyle Hall tarjoaa ainutlaatuiset toimintatilat lajin koville harrastajille ja aloitteleville tekijöille. Tilaan tulevat muun muassa betoniskeittiparkki, trampoliinit, AirTrack-ilmavolttirata, boulder-kiipeilyseiniä, parkour-alue ja foam pit eli 120 m2 kokoinen vaahtomuovilla täytetty allas. GameArenalla kokeillaan mm. jääkiekkoa, pesäpalloa, jalkapalloa, salibandyä, golfia ja hohtominigolfia. Suomen ensimmäisessä SkyWalkissa kiipeilijät voivat kiivetä 6 metrin korkeuksiin ja tuubimäessä lasketaan vauhdikkaasti kolmella erilaisella radalla.

– Toiminnan ydinajatus on, että jokainen liikkuja on itse oma moottorinsa. Aktiviteettipuistossa ei ole lainkaan moottoreilla varustettuja laitteita, SuperPark Oulun toimitusjohtaja Taneli Sutinen kiteyttää.

SuperParkin suunnittelussa mukana olleet ja puiston monissa lajeissa näkyvät Duudsonit ovat antaneet mielikuvituksen lentää aktiviteetteja kehitettäessä.

– Komia fiilis! Saatiin vapaat kädet ideoida ja toteuttaa aktiviteetteja, joissa nuoret ja lapset pääsevät haastamaan itseään ja kokeilemaan rajojaan, Duudsoneiden Jarno Laasala kertoo.

Toinen SuperParkissa vilahteleva tuttu suomalainen brändi on Hevisaurus.

– Hä-hää! Nyt pompitaan ja heilutaan, koska se on ihan kaikenikäisten homma! Meistä Hevisauruksista oli mahtavaa lähteä mukaan tähän juttuun varsinkin kun Oulu on melkein kuin meidän koti Velhojenvuorella: täällä tykätään sellaisesta raskaammasta musiikista, niin kuin mitä me soitetaan, ja suunnitellaan uusia, jännittäviä juttuja!, hihkuu Herra Hevisaurus.

Tekemisen keskus lähialueen asukkaille, yrityksille ja matkailijoille

SuperPark Oulu tavoittelee noin 100 000 kävijää vuosittain. Uudessa kokonaisuudessa kiinnitetään huomioita koko perheen hyvinvointiin.

– Oulussa on tilaus puistolle, jossa aktivoidaan lapset ja nuoret liikkumaan sekä samalla kannustetaan perheitä viettämään aikaa yhdessä. Myös aikuisten hyvinvointi tarvitsee lisää huomiota. Uusi puisto on ympärivuotisen tekemisen kohde lähialueen asukkaille ja yrityksille sekä tervetullut lisä Oulun matkailuun, sanoo SuperPark Oulu Oy:n hallituksen puheenjohtaja Juha Tanskanen.

Uudesta ravintola Robson´sista myös lounasta

Samaan aikaan avattava ravintola Robson’s tulee tarjoamaan herkullista ruokaa nälkäisille liikkujille ja lounastajille. Robson´sin lounaan kulmakivi on alueen runsain salaattibuffet, jossa maailmanmaut kohtaavat Oulun. Buffetin monipuolisesta ja raikkaasta tarjonnasta voi jokainen rakentaa oman mieleisen kokonaisuuden. Lounaan lisäksi ravintolasta löytyy monipuolinen lista erilaisia burgereita ja muita herkkuja.

Laaja kirjo liikuntaa ja hyvinvointia saman katon alle

SuperPark laajenee mittavasti kesän jälkeen, kun saman katon alla aloittavat toimintansa tanssikeskus Citydance, liikuntakeskus Voitto, Pilates Oulu sekä Oulun Kamppailuklubi. Näiden lisäksi SuperParkia valtaa Areena, joka on uusi virkistävä vaihtoehto erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämispaikaksi.