SuperPark-kiinteistöstä Terminaali!


29.07.2015

Pohjoissuomalaisten kotitalouksien omistaman Osuuskauppa Arinan terminaalikiinteistö Oulun Limingantullissa tarjoaa liikuntaa, kulttuuria ja viihdettä: tiloissa toimivat SuperPark Oulu, Liikuntakeskus Voitto, Tanssikeskus Citydance, Pilates Oulu, Oulun Kamppailuklubi ja Areena Oulu muodostavat yhdessä ainutlaatuisen tapahtumien ja aktiviteettien elämyskeskuksen.
 
17 000 m2 varastoterminaali on entinen tavaraliikenteen solmukohta. Aiempaa käyttötarkoitusta ja nykyistä monipuolista elämystarjontaa kuvaten SuperPark-kiinteistö on saanut uuden nimen – Terminaali. Elämyskeskuksessa voi aloittaa mahtavan matkan kohti rentoa ja aktiivista vapaa-aikaa ja elämyksiä.
 
Elämyskeskus Terminaali Oulun monipuolisiin palveluihin voit tutustua osoitteessa www.terminaalioulu.fi. Terminaali löytyy Facebookista nimellä Terminaali ja Instagramista nimellä Terminaalioulu. Terminaalin 1. asiakaslehti ilmestyy 12.8., esitellen Terminaalin toimijat ja sisältäen syksyn tapahtumakalenterin.
 
Elämyskeskus Terminaali Oulun toimijat viettävät 1-vuotissynttäreitä SuperViikonloppuna 15.-16.8., jolloin koko talo on täynnä menoa ja meininkiä! Terminaalin toimijat tarjoavat entistä elämyksellisempää vapaa-ajanviettoa – Tervetuloa liikkumaan ja viihtymään Terminaaliin!