Sokos Rovaniemi avataan elokuun lopussa


29.07.2020

Rovaniemen keskustassa käy kova kuhina Sokos-tavaratalon valmistuessa hyvää vauhtia. Tiloja remontoidaan parhaillaan, ja pian päästään aloittamaan myymälän kalustaminen ja tavaroittaminen.

– Remontti on edennyt aikataulussa ja pääsemme avaamaan suunnitellusti elokuun lopussa. Avajaispäivä on perjantaina 28.8., joten kutsunkin kaikki lämpimästi tervetulleeksi meille ostoksille, tavaratalopäällikkö Niina Haahti toteaa.

Sokos-tavaratalo työllistää reilut 20 työntekijää. Heistä noin puolet on vanhoja konkareita muun muassa Pukumiehestä ja puolet puolestaan uusia Arinalaisia.

– Henkilökunnan koulutukset käynnistyvät elokuun alussa kattaen kaiken mahdollisen aina järjestelmistä esillepanoihin. Meillä on aivan loistava työporukka ja odotan jo innolla, että pääsen ottamaan uudet sokoslaiset vastaan, Haahti summaa.

Myös asiakkaiden suunnalta on tullut innokkaita kyselyjä tavaratalon avautumisesta.

– Keskustelu aiheen ympärillä on ollut positiivista ja monesta suusta olen kuullut, että ”on sitä Sokosta odotettukin”, Haahti jatkaa.

Ajankohtaista tietoa somekanavista

Sokos Rovaniemen valmistumista voi seurata kätevästi Facebookin ja Instagramin kautta. Somekanavissa kerrotaan muun muassa tulevasta valikoimasta ja samalla pääsee myös kurkistamaan ennakkoon, miltä pian avattava tavaratalo näyttää.

– Suosittelen seuraamaan meitä somessa, sillä sitä kautta saa tietoa muun muassa tulevista avajaiseduista. Niitä onkin iso liuta, Haahti vinkkaa.

Sokos Rovaniemi Facebookissa
Sokos Rovaniemi Instagramissa: @sokosrovaniemi