Sokos Hotellit sertifioi saunakokemuksen


18.01.2016

Original Sokos Hotellien lauteilla saunoo vuosittain yli 150 000 asiakasta

Suurimmat päätökset ovat aina syntyneet saunan lauteilla. Sokos Hotellien Original-ketjussa kokousvieraille on tarjolla 95 yleistä saunaa ja 239 saunallista huonetta. Vuoden 2016 aikana ketju sertifioi saunakokemuksen Sauna from Finlandin kanssa entistä paremman saunakokemuksen varmistamiseksi.

Kehitystyön kautta Original by Sokos Hotels haluaa olla suomalaisen saunakulttuurin edelläkävijä ja tarjota laadukkaan saunan osaksi jokaisen, niin hotelli- kuin kokousvieraansa asiakaskokemusta.

Sertifioinnin jälkeen saatava Authentic Finnish Sauna Experience -merkki tarkoittaa, että asiakkaamme saavat yhden maailman parhaista suomalaisista saunaelämyksistä. Jokainen merkin saanut sauna on auditoitu puhtauden, moniaistisuuden, aitouden, turvallisuuden ja rentoutumisen näkökulmista.

Sauna jos joku on suomalainen kokemus, ja ulkomaisille vieraille usein se kaikkein elämyksellisin Suomi-muisto. Hotellisauna yhdistää myös paikalliset ja hotellivieraat, sillä sauna on hyvin sosiaalinen kokemus. Saunassa on kautta historian tehty ne isoimmat päätökset niin politiikassa kuin talouselämässäkin.

Original Sokos Hotellien lauteilla istuu vuosittain yli 150 000 saunojaa, joista noin viidennes ulkomaalaisia. Löylytunteja on 106 184 vuodessa.

Sauna from Finland on suomalaisen saunan ympärillä toimiva yritysverkosto, jonka  tavoitteena on luoda maailman paras suomalainen saunakokemus ja lisätä jäsentensä kilpailukykyä. Ensimmäiset sertifioinnit saadaan kevään 2016 aikana.

Sauna from Finland