Sokos Herkku laajentaa omistajien ruokakaupan palveluja Oulun keskustassa


22.09.2015

Osuuskauppa Arina rakennuttaa Oulun keskustaan Kauppakeskus Valkean, johon sijoittuu Sokos-tavaratalo ja sen kellarikerrokseen n. 2500 m2 Sokos Herkku ruokakauppa. Valkean katutasoon on lisäksi suunnitteilla Sokos Herkku Kioski. Kauppakeskus Valkea avataan keväällä 2016.

Arina keskittää Oulun keskustan ruokakaupan palvelut Valkean Sokos Herkkuun ja Sokos Herkku Kioskiin. S-market Rotuaarin toiminta päättyy vuodenvaihteessa. S-marketin työntekijät työllistyvät Sokos Herkussa tai Arinan muissa ruokakaupan yksiköissä.

Sokos Herkku – Pohjois-Suomen tasokkain ruokakauppa

Sokos Herkussa panostetaan laajan perusvalikoiman lisäksi erityisesti laadukkaisiin, suomalaisiin erikoistuotteisiin, lähiruokaan ja luomutuotteisiin. Tuote-esittelyjä ja tapahtumia järjestetään aktiivisesti lähialueen toimijoita korostaen. Sokos Herkun yhteydessä toimiva oma ravintola tarjoaa kotiruokaa, herkkuja ja välipalaa niin paikan päällä nautittavaksi kuin mukaan otettavaksikin.

Valkean katutasoon suunnitteilla oleva Sokos Herkku kioski tarjoaa tärkeimpien päivittäistavara- ja oheistuotteiden valikoiman pitkillä aukioloajoilla.

Sokos Herkku ja Sokos Herkku kioski tulevat työllistämään myös nykyisiä arinalaisia, moninkertaisesti nykyiseen S-market Rotuaarin työntekijämäärään verrattuna.