Sale Tornion ovet avataan torstaina 25.5.2023 klo 10


24.05.2023

Osuuskauppa Arina avaa Tornion keskustaan uuden Salen tulevana torstaina. Arinan pohjoissuomalaiset omistajat ovat mahdollistaneet uuden, noin 3,6 M€ myymäläinvestoinnin, laajat valikoimat ja modernin, energiatehokkaan myymälän. Keskeisellä paikalla sijaitseva Sale tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman ja laajat aukioloajat.

Laajuutta valikoimaan omassa lähikaupassa

Vanhan myymälän sulkeuduttua toukokuussa 2022 on uuden Sale Tornion avausta odotettu innolla sekä henkilökunnan että asiakkaiden parissa. Myymäläpinta-alaa on noin 450 neliötä ja valikoimaa on kasvatettu tuhannella tuotteella. Myöhemmin myymälän yhteyteen saadaan myös ABC-latausasema.

– Tutulle kauppapaikalle nousseessa uudessa Salessa pystymme palvelemaan entistä paremmin Tornion keskustassa liikkuvia ja alueen asukkaita. Meille on helppo tulla ja valikoimastamme tulee löytymään tämän alueen asiakkaiden tarpeisiin osuva valikoima. Aiempaa laajemman valikoiman myötä pystymme tuomaan tarjolle reilusti enemmän tuoretuotteita, lähituotteita ja uutuuksia, ja myös esimerkiksi hedelmä- ja vihannesosastolle saadaan tuotua entistä runsaammin ajankohtaisia satokauden herkkuja. Tämä mukava kauppa, josta saa helposti tarvitsemansa ja loistavan palvelun kaupan päälle, toteaa Sale Tornion myymäläpäällikkö Tomi Kokkinen

– Meille on tärkeää, että voimme palvella asiakkaitamme monipuolisella ja heidän tarpeisiinsa osuvalla valikoimalla, eli jos tuotetoiveita löytyy, niin niistä kannattaa ehdottomasti tulla kertomaan meille, Kokkinen lisää.

– Meillä on koossa huipputiimi ja lähes kaikki vanhasta myymälästä torniolaisille tutut arinalaiset palvelevat myös uudessa Salessa. Jännitys ja into ryhmässä kasvaa koko ajan avauksen lähentyessä ja odotamme innolla, että pääsemme esittelemään asiakkaillemme uuden myymälämme. Me olemme todella tyytyväisiä uuteen työpaikkaamme ja niin tulevat varmasti olemaan myös asiakasomistajammekin, Kokkinen iloitsee.

– Upouuden Salen avajaisia juhlistetaan torstaina klo 10 alkaen ja luvassa on muun muassa kahvitarjoilu, arvontaa, makkaranpaistoa, ilmapalloja ja tietenkin hyvät avajaistarjoukset. Myös S-Biilin väki kurvaa paikanpäälle avajaisiin torstaina klo 10–17 ja heiltä saa apua omistajuus- ja pankkiasioissa.  Lämpimästi tervetuloa mukaan avajaishulinoihin, Kokkinen toivottaa.

Uusi myymälä toimii ympäristöystävällisesti ja energiatehokkaasti

Vanhan, jo elinkaarensa päässä olleen myymäläkiinteistön tilalle on rakennettu täysin uusi, moderni ja energiatehokas lähimyymälä. Kaikki uuden Salen kylmäkalusteet ovat ovellisia ja valaistuksessa on käytetty sähköä säästäviä LED-valaisimia. Myymälä lämpenee maalämmöllä ja kylmälaitteissa on käytössä hiilidioksidipohjainen kylmäjärjestelmä, joka on täysin päästötön.

– Ekologisuuden osalta uudelle kaupalle on asetettu kunnianhimoiset tavoitteet. Myymälä käyttää uusiutuvaa ja itsetuotettua energiaa tuulivoiman, hyötykäyttöön valjastetun kylmälaitteiden lauhdelämmön sekä myöhemmin asennettavaksi suunniteltujen aurinkopaneelien avulla, jolloin kiinteistön arjen ylläpidosta saadaan täysin päästötöntä. Näin tämäkin myymälä vie osaltaan kohti Osuuskauppa Arinan asettamaa hiilinegatiivisuustavoitetta vuoteen 2025 mennessä, Arinan ryhmäpäällikkö Katja Savilakso toteaa.

Palveluverkoston nykyaikaistaminen, energiatehokkuuden kehittäminen ja uusiutuvan energian lisääminen tukevat Osuuskauppa Arinan tavoitetta olla hiilinegatiivinen vuoteen 2025 mennessä.

 

Lisätietoja:

Tomi Kokkinen, myymäläpäällikkö, Sale Tornio, 044 788 7321, tomi.kokkinen@sok.fi

Katja Savilakso, ryhmäpäällikkö, Osuuskauppa Arina, 044 788 6207, katja.savilakso@sok.fi