Sale Talvikangas avataan torstaina 5.9. klo 10


03.09.2013

Osuuskauppa Arina avaa 5.9. klo 10 Talvikankaalla Sale-lähimyymälän. Uusi Sale tarjoaa päivittäistavaroiden lisäksi S-Pankin ja Veikkauksen palvelut, Sibyllan pikaruokapalvelut, kahvipisteen ja 1.10. alkaen myös Matkahuollon palvelut. Sale palvelee Arinan omistajia ja muita asiakkaita joka päivä aamusta iltaan. Talvikangas on energiatehokas lähimyymälä, jossa säästetään puolet energiakulutuksesta. Arina investoi Saleen 2 miljoonaa euroa ja työllistää 10 työntekijää.

Osuuskauppa Arinan ja sen myymälät omistavat asiakkaat. Talvikankaan alueella n. 65 %:ia kotitalouksista on Arinan omistajatalouksia. Osuuskaupassa omistetaan ja jaetaan hyödyt yhdessä. Arinan omistajat saavat osuuskaupasta edullisen ruokakorin, ostoetuja, Bonusta ja maksutapaetua sekä maksuttomia pankkipalveluja keskimäärin yli 400 euron arvosta vuodessa.

Sale Talvikangas on kooltaan n. 400 m2. Sale tarjoaa n. 5000 päivittäistavaran valikoiman sekä lisäksi S-Pankin ja Veikkauksen palvelut, Sibyllan pikaruokapalvelut, kahvipisteen ja 1.10. alkaen myös Matkahuollon palvelut. Talvikangas on Oulun 17. Sale-lähimyymälä sekä osa valtakunnallisesti lähes 300 ja Arinan lähes 50 lähimyymälän ketjua, jonka myymälät sijaitsevat niin kaupunkien keskustoissa, lähiöissä kuin maaseututaajamissakin.

’Sale Talvikangas tarjoaa Arinan paikallisille omistajille, lähiasukkaille ja muille asiakkaille helpon ja nopean ostopaikan osuvalla päivittäistavaravalikoimalla ja hyödyllisillä oheispalveluilla. Sale työllistää päällikkö Markku Päkkilän johdolla 10 työntekijää’, kiteyttää Arinan Sale-ketjujohtaja Tapani Kärkkäinen.