Sale Syväsenvaara suljetaan


14.10.2022

Osuuskauppa Arina on päättänyt sulkea Sale Syväsenvaaran lähimyymälän lokakuun lopussa. Vuonna 1983 rakennettu myymälä on elinkaarensa lopussa. Henkilökunnalle on tarjottu töitä Arinan muista toimipaikoista.

Myymälä kiinni lokakuun loppuun mennessä

– ­Valitettavasti Sale Syväsenvaaran tekninen käyttöikä on elinkaarensa lopussa ja liiketoiminnan jatkaminen kiinteistössä terveysturvallisesti vaatisi mittavien korjaustöiden käynnistämistä. Tarkan selvitystyön jälkeen jouduimme toteamaan, että myymälän peruskorjaus tai uusinvestointi eivät olisi olleet liiketaloudellisesti kannattavia vaihtoehtoja, kertoo Osuuskauppa Arinan marketkaupan toimialajohtaja Mikko Polso.

– Lähikaupan sulkeminen ei ole koskaan helppo päätös. Alueen asiakasomistajia palvelee reilun kahden kilometrin päässä Saarenkylän S-market laajemmalla valikoimalla ja aukioloajoilla, joten palvelut alueella jatkuvat. Syväsenvaaran osaavalle henkilökunnalle on tarjottu tehtäviä muista alueen toimipaikoista eli tutut arinalaiset palvelevat yhä omistajiemme, Polso toteaa.

S-market Saarenkylästä (Napapiirintie 1, 96900 Rovaniemi) löytyy marketkaupan lisäksi myös SmartPost, Matkahuollon pakettiautomaatti, Veikkaus-piste ja Nosto-käteisautomaatti.

 

Lisätietoja:

Mikko Polso, toimialajohtaja, marketkauppa, +358 50 388 3430, mikko.polso@sok.fi
Noora Riikola, ryhmäpäällikkö, +358 44 788 5884, noora.riikola@sok.fi