Sale Syväkangas avataan torstaina 24.10. klo 10


23.10.2013

Osuuskauppa Arina avaa omistajilleen Kemin Syväkankaalle lähes 400 m2 lähi-Salen. Avausnauhan leikkaavat torstaina 24.10. klo 10 Kemin kaupunginjohtaja Tero Nissinen ja Arinan hallintojohtaja Paavo Härö. Sale Syväkangas tarjoaa päivittäistavaroiden lisäksi S-Pankin, Veikkauksen ja RAY:n oheispalvelut sekä kahvipisteen ja marraskuun alusta alkaen Matkahuollon. Myymälässä hyödynnetään ympäristöystävällistä tekniikkaa, jolla saavutetaan jopa 50 % energiansäästö. Arina investoi Kemiin 2 miljoonaa euroa. Uusin Sale työllistää lähes 10 työntekijää.

Osuuskauppa Arinan ja sen myymälät omistavat asiakkaat. Kemissä lähes 60 % kotitalouksista on Arinan omistajatalouksia. Uusin lähi-Sale palvelee erityisesti Arinan Syväkankaan, Takajärven ja Haukkarin alueilla asuvia omistajia. Osuuskaupassa omistetaan ja jaetaan hyödyt yhdessä. Arinan tehtävänä on tarjota omistajien tarvitsemia palveluja. Omistajat saavat osuuskaupoista lähialueen edullisimman ruokakorin ja muita omistajahyötyjä keskimäärän yli 400 euron arvosta vuodessa.

Lähi-Salet ovat osa valtakunnallisesti lähes 300 ja Arinan lähes 50 lähimyymälän ketjua. Salet sijaitsevat kaupunkien keskustoissa, lähiöissä ja maaseututaajamissa. Kemissä Arinalla on Salet Syväkankaan lisäksi Mäntylässä ja Hepolahdessa, S-market keskustassa ja Prisma, Emotion, S-Rauta, Presso, Hesburger ja Rosso Express Corona kauppakeskuksessa sekä ABC-automaattiasema Coronan pihalla.

– Sale-lähimyymälät tarjoavat Arinan omistajille monipuoliset lähikauppavalikoimat ja oheispalvelut, edulliset lähimyymälähinnat, pitkät päivittäiset aukioloajat ja osallistumismahdollisuuden lähi-Salen kehittämiseen, kiteyttää Arinan marketkaupan kehitysjohtaja Tapani Kärkkäinen.