Sale Rantavitikka avataan perjantaina 23.8. klo 9


21.08.2013

Osuuskauppa Arina avaa perjantaina klo 9 Rantavitikassa, yliopistoa vastapäätä Sale-lähimyymälän. Avaustervehdykset tuovat Arinan hallintojohtaja Paavo Härö ja Rovaniemen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Heikki Autto. Uusin Sale tarjoaa päivittäistavaroiden lisäksi S-Pankin, Veikkauksen ja RAY:n palvelut, Sibyllan pikaruokapalvelut sekä kahvipisteen. Sale palvelee Arinan omistajia ja muita asiakkaita joka päivä aamusta iltaan. Rantavitikka on energiatehokas lähimyymälä, jossa säästetään puolet energiakulutuksesta. Arina investoi Saleen lähes 2 miljoonaa euroa ja työllistää 10 työntekijää.

Osuuskauppa Arinan ja sen myymälät omistavat asiakkaat. Rovaniemen Rantavitikassa yli 60 % kotitalouksista on Arinan omistajatalouksia. Osuuskaupassa omistetaan ja jaetaan hyödyt yhdessä. Arinan omistajat saavat osuuskaupasta edullisen ruokakorin, ostoetuja, Bonusta ja maksutapaetua sekä maksuttomia pankkipalveluja keskimäärin yli 400 euron arvosta vuodessa.

Sale Rantavitikka on kooltaan n. 400 m2. Sale tarjoaa yli 4000 päivittäistavaran valikoiman sekä lisäksi S-Pankin, Veikkauksen ja RAY:n palvelut, Sibyllan pikaruokapalvelut sekä kahvipisteen. Myymälä sijaitsee liikenteellisesti vilkkaalla paikalla keskellä asutusta, Lapin yliopistoa ja oppilaitoksia.

Sale Rantavitikka on Rovaniemen 5. Sale-lähimyymälä täydentäen Korkalovaaran, Lapinmaan, Muurolan ja Syväsenvaaran lähipalveluja. Sale Lapinmaa palvelee omistajia ja muita asiakkaita iltaisin klo 24.00 saakka, muut Rovaniemen Salet klo 22 saakka.

Sale Rantavitikka on osa valtakunnallisesti lähes 300 ja Arinan lähes 50 lähimyymälän ketjua, jonka myymälät sijaitsevat niin kaupunkien keskustoissa, lähiöissä kuin maaseututaajamissakin.

’Sale Rantavitikka tarjoaa Arinan paikallisille omistajille, lähiasukkaille ja muille asiakkaille helpon ja nopean ostopaikan osuvalla päivittäistavaravalikoimalla ja hyödyllisillä oheispalveluilla. Sale työllistää päällikkö Mika Handin johdolla 10 työntekijää’, kiteyttää Arinan Sale-ketjujohtaja Tapani Kärkkäinen.