Sale Rajakylä avataan torstaina 18.4. klo 10


17.04.2013

Osuuskauppa Arina avaa Oulun Rajakylässä torstaina alle 400 m2 Sale-lähimyymälän. Oulun 16. Sale on Arinan omistajien lähikauppa, joka tarjoaa monipuolisen päivittäistavaravalikoiman, S-Pankin, Matkahuollon ja Veikkauksen asiamiespalvelut sekä kahvipisteen. Sale palvelee aamusta iltaan Rajakylän ja lähialueen nykyisiä ja tulevia omistajatalouksia. Uusin Sale työllistää myymäläpäällikkö Seppo Hautalan johdolla n. 10 Arinalaista.

Sale Rajakylä on osa valtakunnallista n. 300 lähimyymälän ketjua, jonka myymälät sijaitsevat kaupunkien keskustoissa, lähiöissä ja maaseututaajamissa. Uusin Sale täydentää Arinan vahvasti kehittyvää lähipalveluverkostoa Oulussa. Rajakylä on kaikkiaan Arinan 45. Sale-lähimyymälä.

Osuuskauppa Arinan omistavat asiakkaat, 145 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta. Arinan tehtävänä on tuottaa palveluja ja hyötyjä omistajille. Rajakylästä Arinan palvelut ovat puuttuneet ja omistajatalouksien osuus on alhaisempi kuin Oulussa keskimäärin. Salen myötä alueella asuvat Arinan omistajat ja asiakkaat saavat omat lähipalvelut ja hyötyvät entistä paremmin omasta kaupasta.

’Arina on kehittänyt viime vuosina vahvasti omistajien lähipalveluja Oulussa ja koko Pohjois-Suomen toimialueella. Salen ammattitaitoinen henkilökunta palvelee lähialueen omistajia ja asiakkaita aamusta iltaan. Rajakylän entisen Valintatalon tiloihin remontoitu uusin Sale on edullinen lähimyymälä, josta saat monipuoliset päivittäistavarat sekä päälle Bonuksen ja maksutapaedun. Samalla kauppareissulla voit hoitaa myös matkahuolto-, pankki- ja veikkausasioita sekä nauttia maksuttoman kupillisen kahvia S-Etukortilla kahvipisteestä. Tervetuloa käyttämään palveluja ja osallistumaan oman kaupan kehittämiseen asiakaspanelistina’, kiteyttää Arinan Sale-ketjujohtaja Tapani Kärkkäinen.