Sale Lapinmaa palvelee 2.6. alkaen ympäri vuorokauden


02.06.2014

Arinan Rovaniemen Lordi-aukion Sale-lähimyymälä palvelee nyt ympäri vuorokauden. Lapinmaa on osuuskaupan ensimmäinen 24h Sale Rovaniemellä. Muut Salet jatkavat entisin aukioloajoin. Arinalla on 24h Sale myös Oulun Raksilassa, joka toimii samalla ruoan verkkokaupan nouto-ja kotiinkuljetusmyymälänä.

Osuuskauppa Arinan omistavat asiakkaat. Rovaniemen seudulla yli 70 % kotitalouksista on omistajatalouksia. Osuuskaupassa omistetaan ja jaetaan hyödyt yhdessä. Arinan tehtävänä on kehittää palveluja ja hyötyjä omistajille. Omistajat saavat palveluja käyttämällä keskimäärän yli 800 euron omistajahyödyt vuodessa.

24h Sale lisää Lapinmaa-keskuksen vetovoimaa

’Sale Lapinmaa tarjoaa noin 5000 tuotteen päivittäistavaravalikoiman pysyvästi edulliseen lähimyymälähintaan. Keskeinen sijainti vilkkaassa ydinkeskustassa, 24h aukiolo ja palveleva henkilökunta sekä Arinan Lapinmaa-keskuksen palvelut (Sale, Pukumies, Mick’s, Coffee House, Rosso ja Uitto Pub) ovat osuuskaupan omistajille vetovoimainen kokonaisuus, kiteyttää Arinan Sale-ketjupäällikkö Antti Siuruainen.