Sale-lähimyymälä on avattu Oulun Intiössä


10.05.2011

Osuuskauppa Arinan lähipalvelut laajenivat Oulun Intiöön. Arina uudisti entisen M-Marketin  n. 250 m2 Sale-lähimyymäläksi. Henkilökunta siirtyi Arinan palvelukseen ns. vanhoina työntekijöinä. Sale Intiö tarjoaa asiakkaille 3 000 tuotteen valikoiman palvellen ma-la klo 7-22 ja su klo 9-22. Sale Intiöstä saa Bonusta ja maksutapaetua.

Intiö on Oulun 12. ja Arinan 42. Sale-lähimyymälä ja osa valtakunnallista yli 300 lähimyymälän Sale-ketjua. Lähimyymälät sijaitsevat kaupunkien keskustoissa, lähiöissä ja maaseututaajamissa.

’Sale Intiö on n. 250 m2 lähimyymälä, joka tarjoaa lähialueen asukkaille 3 000 tuotteen päivittäistavaravalikoiman, pysyvästi edulliset lähimyymälähinnat, laajat aukioloajat ja mahdollisuuden osallistua Salen kehittämiseen asiakaspanelistina.’, kertoo Arinan Sale-ketjujohtaja Tapani Kärkkäinen .

Arina on avoin pohjoissuomalainen osuuskunta, jonka omistavat yli 135 000 asiakasta, yli 60 % kaikista alueen kotitalouksista. Muita omistajia ei ole. Arinan tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajille. Kaikki hyöty Arinan toiminnasta jää Pohjois-Suomeen ja käytetään asiakasomistajien hyväksi. Asiakasomistajilla on osuuskaupassa päätös- ja vaikutusvalta, he valitsevat osuuskaupan hallinnon ja osallistuvat palvelujen kehittämiseen asiakaspanelisteina.