Sale-lähimyymälä avattiin Rantsilassa


22.06.2010

Osuuskauppa Arina avasi 22.6. Rantsilassa asiakasomistajille uuden Salen. Entinen Sale-lähimyymälä tuhoutui tulipalossa elokuussa 2009. Uusi Sale on kooltaan vajaa 900 m2 ja tarjoaa entistä kattavamman 5000 tuotteen valikoiman sekä S-Pankin, Veikkauksen ja Postin asiamiespalvelut. Sale Rantsila hyödyntää uutta kylmä- ja lämmitystekniikkaa. Arina investoi Rantsilaan lähes 2 milj. euroa. Asiakasomistajia palvelee 7 arinalaista.

Sale Rantsilan uusi kiinteistö on kokonaispinta-alalta vajaa 900 m2 ja myyntipinta-alalta n. 500 m2. Sale tarjoaa entistä laajemman päivittäistavaravalikoiman lisäksi S-Pankin, Veikkauksen ja Postin asiamiespalvelut. Pihassa on runsaasti pysäköintitilaa, mikä helpottaa Salessa asiointia.

Sale Rantsilan urakoi Arinalle Temotek Oy. Arkkitehtisuunnittelusta vastasi Linja Arkkitehdit Oy. Sale Rantsila on ensimmäinen Arinan kiinteistöistä, joka hyödyntää uutta hiilidioksidipohjaista kylmä- ja lämmitysjärjestelmää, jolla saavutetaan jopa 30-40 % energiansäästö. Myös Salen rakentamisessa on noudatettu viimeisimpiä energiamääräyksiä.

’Arina kiittää kaikkia osapuolia osuustoimintapalvelujen pikaisesta palauttamisesta Rantsilaan. Arinan tehtävänä on palvella asiakasomistajia lähellä. Rantsilassa otamme Arinassa lisäksi ensimmäisenä uuden vihreän askeleen osallistumalla ilmastotalkoisiin ja säästämällä energiaa’, kuvaa Arinan toimitusjohtaja Veli-Matti Puutio.

Sale Rantsila on osa valtakunnallista lähes 300 ja paikallista 40 lähimyymälän ketjua, jonka myymälät sijaitsevat niin kaupunkien keskustoissa, lähiöissä kuin maaseututaajamissakin. Sale Rantsila korvaa tuhoutuneen lähimyymälän ja täydentää Arinan laajaa Sale-verkostoa.

’Sale Rantsila tarjoaa paikallisille asiakasomistajille ja 4-tieltä poikkeaville entistä kattavamman 5000 tuotteen päivittäistavaravalikoiman, nopean kassapalvelun, pysyvästi edulliset lähimyymälähinnat ja ystävälliset aukioloajat viikon jokaisena päivänä. Sale Rantsila palvelee 6 työntekijän ja myymäläpäällikkö Seija Liedon voimin’, jatkaa Arinan Sale-ketjujohtaja Tapani Kärkkäinen.

Osuuskauppa Arinan omistavat asiakkaat, yli 130 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta, yli 60 % kaikista kotitalouksista. Muita omistajia ei ole. Arinan tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja Pohjois-Suomessa yli 150 toimipaikassa yli 2000 työntekijän voimin.

’Pysyvästi edulliset päivittäistavarat, Bonus ja maksutapaetu sekä S-Pankin, Postin ja Veikkauksen palvelut kiinnostavat asiakasomistajia kaikkialla, myös Rantsilassa. Toivotamme rantsilalaiset tutustumaan uuteen Saleen ja liittymään myös asiakaspanelistiksemme’, jatkaa Kärkkäinen.

Lisätietoja:

Osuuskauppa Arina, ketjujohtaja Tapani Kärkkäinen, etunimi.sukunimi@sok.fi

Osuuskauppa Arina, toimitusjohtaja Veli-Matti Puutio, etunimi.sukunimi@sok.fi

Sale Rantsila, Paavolantie 6, 92500 Rantsila. Puh. 044 788 4957.