Sale Kuivasranta yhdistyy uuteen S-market Ritaharjuun


08.02.2022

Osuuskauppa Arina yhdistää Sale Kuivasrannan toiminnan pitkään alueelle toivottuun S-market Ritaharjuun. Keväällä avattavan S-marketin myötä myymäläpinta-ala ja valikoimat moninkertaistuvat nykyiseen nähden. S-marketin yhteyteen avataan ABC-automaattiasema sekä ABC CarWash -pesukatu.

Tarve suuremmalle kaupalle alueella on ollut jo pitkään ilmeinen. Sale-myymälän kapasiteetti palvella kehittyvän alueen asukastarpeita ei ole riittävä ja tontilla ei ole kiinteistön tai palveluiden laajentamismahdollisuutta. Paikka suuremmalle myymälälle löytyi onneksi läheltä.

– Osuuskauppana tehtävämme on pitää palvelutarjonta alueen kehityksen kelkassa. Uuden Ritaharjun myymälän myötä asukkaiden arki helpottuu entistä kattavammilla palveluilla ja S-marketin runsailla valikoimilla, Osuuskauppa Arinan ryhmäpäällikkö Antti Siuruainen kertoo.

Sale palvelee kunnes uusi S-market on valmis

Kuivasrannan Sale palvelee asiakkaita S-marketin rakentamisen loppuun saakka. Pandemia tuo omat haasteensa suunnitteluun ja hankintoihin, joten Salen lopetuksen ja uuden S-marketin avauksen aikataulut eivät ole vielä tarkkaan lukittavissa. Asiasta tiedotetaan heti, kun päivämäärät ovat selvillä.

Sale Kuivasjärven toimintaan uuden yksikön avauksella ei ole vaikutusta, sen toiminta jatkuu ennallaan.

Sale Kuivasrannan kiinteistön jatkoon liittyvissä kysymyksissä yhteys Arinan talousjohtaja Anu Junnikkala-Alhoon.

 

Lisätietoja:

ryhmäpäällikkö Antti Siuruainen, antti.siuruainen@sok.fi, 044 313 5826

toimialajohtaja Mikko Polso, mikko.polso@sok.fi, 050 388 3430

talousjohtaja Anu Junnikkala-Alho, anu.junnikkala-alho@sok.fi, 040 709 2960