Sale Keminmaa avaa ovensa 23.3.2023 klo 10


22.03.2023

Osuuskauppa Arina avaa uuden Salen Keminmaahan tulevana torstaina. Arinan pohjoissuomalaiset omistajat ovat mahdollistaneet uuden, noin 2,5 M€ arvoisen myymäläinvestoinnin, laajat valikoimat ja modernin, energiatehokkaan myymälän. Myöhemmin myymälän tontille saadaan myös ABC-latausasema.

Tutut arinalaiset odottavat innolla asiakkaita

Täysin uuden Keminmaan Salen avausta on odotettu innolla sekä henkilökunnan että asiakkaiden parissa. Sale Keminmaa tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman ja laajat aukioloajat. Myymäläpinta-alaa on noin 450 neliötä ja myymälän valikoimaa on pystytty kasvattamaan samalla useilla sadoilla tuotteilla. Myymälästä löytyy myös Matkahuollon pakettiautomaatti, Nosto-automaatti sekä Veikkauksen palvelut.

– Olemme kuunnelleet ja seuranneet tarkalla korvalla paikallisten asiakasomistajien tuotetoiveita, joten valikoimassa näkyvät vahvasti lähialueen tuotteet ja meiltä löytyy myös hyvä valikoima esimerkiksi luomua, kasvipohjaisia, vegaanisia ja erikoisruokavaliotuotteita. Meille on tärkeää, että voimme palvella asiakkaitamme monipuolisella valikoimalla, joka vastaa heidän tarpeisiinsa eli jos tuotetoiveita löytyy, niin niistä kannattaa ehdottomasti vinkata henkilökunnallemme, kertoo Sale Keminmaan myymäläpäällikkö Mervi Viitala.

– Meidän, jo aiemmasta myymälästä tuttu, kuusihenkinen tehotiimimme odottaa innolla, että pääsemme esittelemään myymälän keminmaalaisille. Uudessa myymälässä on hyvä työskennellä ja tarjota asiakkaillemme parasta palvelua. Olemme varmoja, että asiakasomistajamme ihastuvat uuteen myymälään, Viitala iloitsee.

– Kun uuden Salen ovet avataan torstaina klo 10, on asiakkaille luvassa muun muassa kahvitarjoilu, arvontaa, makkaranpaistoa, ilmapalloja ja tietenkin hyvät avajaistarjoukset. Kannattaa siis tulla paikanpäälle, Viitala vinkkaa.

Uusi myymälä toimii ympäristöystävällisesti ja energiatehokkaasti

Palveluverkoston nykyaikaistaminen, energiatehokkuuden kehittäminen ja uusiutuvan energian lisääminen tukevat Osuuskauppa Arinan tavoitetta olla hiilinegatiivinen vuoteen 2025 mennessä. Jo nyt lähes 100 % Arinan toimipaikkojen käyttämästä sähköenergiasta tuotetaan uusiutuvilla energianlähteillä, kuten tuuli- ja aurinkovoimalla.

Kaikki uuden Salen kylmäkalusteet ovat ovellisia ja valaistuksessa on käytetty sähköä säästäviä LED-valaisimia. Myymälä lämpenee maalämmöllä ja kylmälaitteissa on käytössä hiilidioksidipohjainen kylmäjärjestelmä, joka on täysin päästötön.

– Uusi ekologinen myymälä käyttää uusiutuvaa ja itsetuotettua energiaa tuulivoiman, hyötykäyttöön valjastetun kylmälaitteiden lauhdelämmön sekä myöhemmin asennettavaksi suunniteltujen aurinkopaneelien avulla, jolloin kiinteistön arjen ylläpidosta saadaan täysin päästötöntä. Näin myymälä vie osaltaan kohti Osuuskauppa Arinan asettamaa hiilinegatiivisuustavoitetta vuoteen 2025 mennessä, Arinan ryhmäpäällikkö Katja Savilakso toteaa.

 

Lisätietoja:

Katja Savilakso, ryhmäpäällikkö, +358 44 788 6207, katja.savilakso@sok.fi
Mervi Viitala, Sale-päällikkö, +354 44 788 4347, mervi.viitala@sok.fi