Sale Etelätulli avataan torstaina Oulussa Ilmarinkadun Herkkukeskuksessa


10.07.2015

Osuuskauppa Arina avaa torstaina 16.7. klo 10 Sale-lähimyymälän Oulun Etelätullin kaupunginosaan. Ilmarinkadulla sijaitsevassa kiinteistössä toimivat ennestään Makkarakauppa, Huovisen leipomo ja kahvila sekä Multiprint. Sale Etelätulli on pitkillä aukioloajoilla palveleva lähes neljänsadan neliön lähimyymälä, josta löytyy monipuolisen viidentuhannen tuotteen valikoiman lisäksi myös S-Pankin, Veikkauksen ja RAY:n oheispalvelut sekä kahvipiste.

Arina on pohjoissuomalainen kuluttajaosuuskunta, jonka omistavat paikalliset kotitaloudet. Oulussa Arinalla on yli 90 000 omistajataloutta, kaksi kolmasosaa kaikista seudun kotitalouksista. Osuuskaupan tarkoitus on tuottaa palveluja ja hyötyjä omistajilleen. Salen myötä parannamme kehittyvän Etu-Lyötyn ja Etelätullin alueen palveluita alueella asuvien omistajien hyödyksi.

Sale Etelätulli on Osuuskauppa Arinan 52. Sale-lähimyymälä ja osa valtakunnallista noin kolmensadan Sale-myymälän ketjua, jotka sijaitsevat niin kaupunkien keskustoissa, lähiöissä kuin maaseututaajamissakin.

– Myymälän yli viidentuhannen tuotteen valikoimissa on panostettu kotimaisuuteen ja lähiruokaan. Salessa on myynnissä yli kolmenkymmenen lähiruokatoimittajan tuotteita ja kotimaisuusaste on varsin korkea: osuuskaupassa myytävistä tuotteita yli 80% on kotimaista alkuperää. Omien suosikkituotteiden osalta otamme myös mielellämme omistajien kehitysideoita ja toiveita vastaan, kertoo aluevastaava Heli Sironen.

Suojellun kiinteistön erikoisuutena on korkea holvikaarikatto. Neljänsadan neliön tilat tarjoavat S-Pankin, Veikkauksen ja RAY:n oheispalvelut. Myymälästä löytyy myös kahvipiste, josta omistajat saavat kahvikupillisen veloituksetta S-Etukortilla.

Päällikkönä toimii aiemmin Limingan S-marketissa työskennellyt Henni Korhonen.

– Etelätullissa meitä työskentelee yhteensä kymmenen henkilöä. Toivotamme koko henkilökunnan voimin kaikki tervetulleeksi tutustumaan uuteen myymäläämme. Avajaispäivänä tarjoamme jäätelöt, Korhonen vinkkaa.

Osuuskauppa Arinalla on Pohjois-Suomessa kehittyvä kahdeksan Prisman, 29 S-marketin ja 52 Salen marketkaupan verkosto. Omistajat saavat osuuskaupoista laajan tuotevalikoiman oheispalveluineen, edullisen ruokakorin, ostoetuja, Bonusta ja maksutapaetua sekä maksuttomia peruspankkipalveluja. Omistajahyötyjä kertyy näistä palveluista vuodessa yli 60 milj. euroa, keskimäärin yli 400 euroa taloutta kohden.