S-market Puolivälinkangas avataan tiistaina 5.11. klo 10


04.11.2013

Arina avaa omistajilleen Puolivälinkankaalle entistä suuremman yli 1000 m2 viihtyisän ja ympäristöystävällisen S-marketin. Avausnauhan leikkaavat paikalliset omistajat ja henkilökunta. S-market palvelee omistajia 13 työntekijän voimin ja tarjoaa entistä laajemman n. 7500 päivittäistavaran valikoiman, S-Pankin ja Veikkauksen oheispalvelut, Otto-automaatin ja 76 autopaikkaa. Palvelut täydentyvät myöhemmin SmartPOST -automaatilla. Arina investoi Puolivälinkankaalle n. 3 miljoonaa euroa.

Arinan omistavat asiakkaat, esim. Oulussa yli 60 % kaikista kotitalouksista. Osuuskaupassa jaetaan myös hyödyt yhdessä. Omistajat saavat osuuskaupalta mm. lähialueen edullisimman ruokakorin ja muita omistajahyötyjä keskimäärän yli 400 eurolla vuodessa.

Arina kehittää uusia palveluja omistajien hyödyksi. Ilman omistajia ei olisi osuuskauppaa. Ilman aktiivisia omistajia osuuskaupalla ei olisi mahdollisuutta kehittää palveluja. Omistajat otetaan aidosti mukaan mm. valikoimien ja palvelun kehittämiseen. Vaikuttamiskanavia ovat mm. paneelitoiminta sekä suullinen ja sähköinen palaute henkilökunnalle. Palaute mahdollistaa jatkuvan kehittämisen.

’S-market Puolivälinkangas on yksi Suomen suurimman päivittäistavaraketjun moderneimmista ja energiatehokkaimmista myymälöistä. S-market on moderni ruokakauppa, josta saa joka päivä monipuolisen ja pysyvästi edullisen ruokakorin, tarpeellisia oheispalveluja ja reiluja omistajahyötyjä. Miljöö on paitsi lämminhenkinen, uudella kylmä- ja lämmitysjärjestelmällä myös säästetään 50 % energiankulutuksesta. Toivotamme kaikki nykyiset ja uudet omistajat tutustumaan uusimpaan omaan kauppaan’, kiteyttää Arinan S-market ketjujohtaja Juha Salmi.