S-market Oulun Ritaharjuun – avajaisia vietetään torstaina 31.3. klo 10


30.03.2022

Osuuskauppa Arina avaa uuden S-marketin, ABC CarWash -autopesun ja polttonesteaseman Oulun Ritaharjuun tulevana torstaina. Ritaharjun S-market on ketjun 33. myymälä Arinan toimialueella Pohjois-Suomessa.

– Lähdemme kehittämään S-marketista alueen parasta kauppaa. Täysin uusi ja raikas myymälä, kattava palvelutarjonta ja S-marketin laaja valikoima tulevat olemaan vahvuuksiamme, listaa marketpäällikkö Maija Kiljo.

Arina työllistää Ritaharjun S-marketissa 19 henkilöä. Joukossa on sekä työuraansa aloittelevia nuoria että jo kokeneita kaupan alan ammattilaisia.

– Työryhmämme on innoissaan, ja hyvästä palvelusta tehdään myymälämme kulmakivi, lupaa Kiljo.

Palveluiden keskus

S-market Ritaharju on kauan odotettu lisä alueelle, josta S-marketin kokoinen ruokakauppa on aiemmin osuuskaupalta puuttunut. Ritaharjun avauksen yhteydessä nykyisen Kuivasrannan Salen toiminta päättyy ja entistä monipuolisemmat ruokakaupan palvelut keskittyvät uuteen yksikköön ja sen ympärille. Salen henkilökunta siirtyy työskentelemään Ritaharjun S-marketiin.

Kaupan viereen avattavat ABC CarWash-pesuasema ja polttonesteen tankkaus helpottavat monen alueen asukkaan arkea. Kiljon mukaan ritaharjulaiset halutaan pitää mukana myymälän kehittämisessä ja toiveita valikoiman täydentämiseksi kuunnellaan.

– Haluamme tarjota alueen asukkaille mahdollisimman toimivan S-marketin niin runsaiden valikoimien kuin palveluidenkin osalta, pysyvästi edullista hintatasoa unohtamatta. Olemme kuunnelleet asukkaiden toiveita tarkalla korvalla – meiltä löytyy muun muassa runsaasti luomua, kasvipohjaisia ja vegaanisia tuotteita sekä erikoisruokavaliotuotteita alueen edullisimpaan hintaan.

Ritaharjun S-marketin valikoimaan kuuluu yli 11.000 tuotetta, joista 80% on kotimaisia. Myymälästä löytyy satoja pohjoissuomalaisia ruokatuotteita kymmeniltä lähialueen tavarantoimittajalta. Asiakkaita odottaa runsas hedelmä- ja vihannesosasto satokauden herkkuineen, monipuolinen paistopiste, palvelua nopeuttavia pikakassoja sekä Postin, PostNordin, että Budbeen automaatit, sekä erikoisuutena Postin ulkoautomaatti, josta paketit voi noutaa vuorokauden ympäri.

– Uusinta uutta meillä on myös pullonpalautusta nopeuttava muovipullojen ja tölkkien suursyömäri Tomra R1, jonne voi kertakaadolla palauttaa yli 100 palautuspulloa- ja tölkkiä, Kiljo lisää.

Sähköautojen latauspisteet avataan myöhemmin tämän vuoden aikana.

Kylmästä lämpöä korttelikaupalla

Viihtyisän ostosympäristön lisäksi päästöttömyys on ollut tärkeä perusta uuden myymälän suunnittelussa. S-market Ritaharju on tältä osin edelläkävijä Arinassa, S-ryhmässä ja jopa maailmanlaajuisesti. Ritaharjun S-marketin kylmälaitteiden hukkalämpö otetaan talteen ja pumpataan Oulun Energian kaukolämpöverkkoon. Yhteistyöllä kaukolämpöverkkoon saadaan syötettyä korttelikaupalla päästötöntä lämpöä – noin 500 tonnin hiilidioksidipäästöjen eli jopa 170 omakotitalon lämmityksen verran.

Palveluverkoston nykyaikaistaminen, energiatehokkuuden kehittäminen ja uusiutuvan energian lisääminen tukevat Osuuskauppa Arinan tavoitetta olla hiilinegatiivinen vuoteen 2025 mennessä. Jo nyt 100 % Arinan toimipaikkojen käyttämästä sähköenergiasta tuotetaan uusiutuvilla energianlähteillä, kuten tuuli- ja aurinkovoimalla.

S-market Ritaharju
Osoite: Ritakierros 2-4
Aukioloajat: ma-la 7-23, su 9-22
Myymälä avataan to 31.3. klo 10.

 

Lisätietoja:

ryhmäpäällikkö Antti Siuruainen, antti.siuruainen@sok.fi, 044 313 5826

markkinointipäällikkö Maria Ylitapio, maria.ylitapio@sok.fi, 044 788 6465