S-market ja 24h ABC-automaattiasema palvelevat Levillä


06.11.2009

Matkailukeskus Levin palvelut monipuolistuvat. Osuuskauppa Arinan toimitusjohtaja Veli-Matti Puutio ja Kittilän kunnanjohtaja Seppo Maula lausuvat perjantaina klo 10 S-market Levin ja 24h ABC Levin avaussanat. Uudessa 1 500 m2 kiinteistössä palvelevat S-market Levi ja Alko. S-marketista saa myös S-Pankin kauppapankkipalvelut. Palvelutarjontaa täydentää 24h ABC-polttonesteasema. Arina investoi Leville reilut 5 milj. euroa. S-marketissa palvelee 9 työntekijää, marketpäällikkönä Timo Uusitalo.

Arina vastaa asiakasomistajien tarpeisiin lisäämällä Levin palveluja. Sokos Hotel Levi, Coffee House Levi, Ravintola Kiisa sekä Kittilän S-market ja 24h ABC-automaattiasema saavat seurakseen S-market Levin ja 24h ABC Levin. Uudessa 1 500 m2 kiinteistössä palvelevat 1 000 m2 S-marketin ja Alko. S-marketista asiakkaat saavat myös S-Pankin kauppapankkipalvelut. Piha-alueella sijaitsee 24h ABC-automaatti ja 120 parkkipaikkaa.

”S-market Levi on nykyaikainen ruokakauppa, joka tarjoaa ympäri Suomen Leville tuleville ja paikallisille asiakkaille tutun, pysyvästi edullisen hintatason, monipuolisen tuotevalikoiman sekä ostamisen helppoutta. Valikoimissa on yli 5 000 tuotetta, sisältäen perinteisen S-market valikoiman lisäksi tuotteita matkailijoille. Kaikista ostoista saa S-Etukortilla Bonusta jopa 5 % ja S-Etukortilla maksaessaan myös 0,5 % maksutapaetua. Samalla käynnillä saa S-Pankin kauppapankkipalvelut, Alkon palvelut ja ABC-polttonesteet”, kertoo S-market Levin marketpäällikkö Timo Uusitalo.

Osuuskauppa Arinan omistavat pohjoissuomalaiset asiakkaat, jo lähes 130 000 kotitaloutta (60 % kaikista kotitalouksista, Kittilässä tällä hetkellä 50 %). Arinalaisten tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajatalouksille ja muille asiakkaille. Arinan omistajataloudet saavat S-Etukortilla Bonusta ja maksutapaetua kaikkiaan yli 2000 bonustoimipaikasta ympäri Suomen.

”Palvelemme Kittilässä nyt kahden S-marketin, kahden 24h ABC-automaatin, Sokos Hotellin ja kahden ravintolan myötä entistä monipuolisemmin. Palvelutarjonnan monipuolistuminen tekee Arinan omistajuudesta ja ostojen keskittämisestä bonustoimipaikkoihin entistä kannattavampaa, mikä lisää omistajatalouksien lukumäärää Kittilässä”, jatkaa toimitusjohtaja Veli-Matti Puutio.

S-market Levi on rakennettu pohjoissuomalaisin voimin. Pääurakoitsijana on toiminut Skanska Talonrakennus Oy Lappi ja pääsuunnittelijana Arkkitehtitoimisto HML Oy Oulusta. Urakoitsijat ja suunnittelijat ovat, kuten Arinan rakennushankkeissa yleisesti, pohjoissuomalaisia yrityksiä.

Lisätietoja:

Osuuskauppa Arina, toimitusjohtaja Veli-Matti Puutio, etunimi.sukunimi@sok.fi S-market Levi, marketpäällikkö Timo Uusitalo, etunimi.sukunimi@sok.fi

S-market Levi, Leviraitti 18, 99130 Sirkka. Avoinna ma-la 8-21, su 9-21. Puh. 016 644 600.