Ruokaa verkosta – Prisma Kauppakassi tuo ostokset jopa kotiovelle asti


08.10.2019

Prisma Limingantulli ottaa alkuvuodesta 2020 käyttöön ruoan verkkokaupan, Prisma Kauppakassin. Rakennustyöt Kauppakassipalvelun osalta aloitettiin tällä viikolla Limingantullissa.

Prisma Kauppakassi on ruoan verkkokauppa, jossa ruokaostokset voi tehdä netissä ja noutaa valittuna ajankohtana myymälästä tai tilata suoraan kotiovelle asti. Kauppakassista saa tilattua lähes koko Prisman ruokavalikoiman sekä suuren määrän käyttötavaratuotteita.  

– Ruoan verkkokauppaa on toivottu kovasti omistajien keskuudessa. Kauppakassipalvelun myötä pääsemme palvelemaan omistajia entistä laajemman palvelutarjonnan voimin, iloitsee Prisma Limingantullin johtaja Anna Kela

Valitse ”Klikkaa ja nouda” tai helpota arkea kotiinkuljetuksella 

Klikkaa ja nouda -palvelun toimintaperiaate on, että asiakas valitsee verkkokaupassa ostoskoriin haluamansa tuotteet, maksaa ostoksensa verkossa ja noutaa ne Prisma Limingantullista valitsemaansa aikaan. Tuotteille voi myös valita kotiinkuljetuksen, jolloin lähetti tuo ostokset kotiovelle asti sovittuna ajankohtana. Tarkempi kotiinkuljetusalue julkaistaan myöhemmin. Tuotteiden hinnat ovat samat kuin Prisman myymälöissä ja Bonusta kertyy koko tilauksesta. 

Kauppakassipalvelun rakentaminen aloitettiin tällä viikolla Limingantullissa. 

– Uskon, että uusi palvelu helpottaa omistajiemme arkea ja lisää omistajatyytyväisyyttä entisestään, summaa Kela.