Rovaniemen Palloseura seuratasolla mukaan Sokos Hotelsin Sporttiklubiin


14.04.2022

Rovaniemen Palloseura on liittynyt seuratasolla mukaan Sokos Hotelsin Sporttiklubiin tuodakseen klubin rahanarvoiset edut kaikkien joukkueidensa käyttöön.

Seuran liittymisen myötä, kaikki Ropsin 16 joukkuetta ovat oikeutettuja klubietuihin, joihin kuuluvat edullisten majoitus- ja  sporttiruokailuhintojen lisäksi se, että Sporttiklubi hyvittää jokaisen majoituslaskun loppusummasta joukkueelle 10% S-ryhmän lahjakortteina.

Sporttiklubiin kuulumisen myötä joukkueenjohtajat voivat nyt keskittyä entistä enemmän urheilulliseen kehittämiseen, kun majoitusvaraukset sujuvat klubin kautta helposti ja ennen kaikkea kustannustehokkaasti, sillä klubin kautta saa kerralla kaikki majoitustarjoukset koko kauden vieraspeleihin. Useampi Ropsin joukkueenjohtaja onkin hyödyntänyt tätä palvelua ja tulevan kauden vieraspelimajoitukset ovat jo nyt valmiiksi varattuna.

RoPS puheenjohtaja Risto Niva näkee klubissa pelkkiä positiivisia asioita joukkueille ja kannustaa myös muita seuroja hyödyntämään Sporttiklubin mahdollisuuksia sekä etuja omassa toiminnassaan tehokkaasti.

Jussi Perkkiö vastaa OSK Arinan myyntipäällikkönä toimialueen sporttiasiakkuuksista. Perkkiö kertoo, että Sporttiklubiin liittyminen seuratasolla on havaittu hyväksi vaihtoehdoksi myös muissa seuroissa klubin tarjouksien ja ajankohtaisten uutisten tavoittaessa kaikki seuran joukkueet ja ryhmät.

Sokos Hotelsin Sporttiklubista ja sen eduista voit lukea lisää täältä: Sporttiklubi – sokoshotels.fi

 

Lisätietoja ja yhteydenotot Sporttiklubiin liittymiseksi: Jussi Perkkiö 0504388297 jussi.perkkio@sok.fi