Rovaniemen Original Sokos Hotel Vaakunalle jälleen kansainvälistä tunnustusta


14.10.2018

Rovaniemen Original Sokos Hotel Vaakuna oli mukana maailmanlaajuisessa hotellialalla arvostetussa World Luxury Hotel Awards -äänestyksessä ja hotelli voitti omassa kategoriassaan jo toista vuotta peräkkäin.

Kansainvälinen World Luxury Hotel -palkinto on jaettu vuodesta 2006 alan toimijoille ja se on yksi hotellialan arvostetuimmista kilpailuista. Hotelli voi joko asettua itse ehdolle äänestyksen tai hotellin vieraat, matkatoimistot tai matkanjärjestäjät voivat nimetä sen. Hotellien osallistuminen arvioidaan vielä tämän jälkeen asiakaspalautteiden perusteella ja tämän jälkeen hyväksytyt hotellit kutsutaan mukaan kisaan. World Luxury Hotel -palkinnon voittajat valitaan yleisöäänestyksen perusteella. Vuosittain yli 300 000 kansainvälistä matkustajaa äänestää netin kautta omaa suosikkiaan neljän viikon ajan.

Äänestyksessä hotellit on jaettu eri kategorioihin ja palkinnot myönnetään sekä maittain, maanosittain että maailmanlaajuisesti. Original Sokos Hotel Vaakuna voitti Pohjois-Euroopan Luxury City Hotel – sarjassa. Palkintokategorioita on yhteensä yli 100.

Vuosittain järjestettävää World Luxury Hotel Awards -tapahtumaa on kuvattu alan Oscar-gaalaksi ja tänä vuonna tapahtuma järjestettiin Rovaniemellä lokakuun 12. päivänä Arctic Treehousessa ja SantaParkissa. Tilaisuuden tunnelma oli rennon juhlava ja Santapark tarjosi upeat puitteet palkintogaalaan. Paikalle kokoontui yli 300 kansainvälisten luksushotellien edustajaa nauttimaan jääbaarin tunnelmasta ja lappilaisesta vieraanvaraisuudesta.

Punaiselle matolle gaalassa Rovaniemen Original Sokos Hotel Vaakunan palkintoa saapuivat vastaanottamaan hotellinjohtaja Jussi Perkkiö ja hotellipäällikkö Tiina Määttä.

”Se, että saamme tämän palkinnon toisena vuonna peräkkäin, kertoo siitä, että palvelumme korkea taso on säilynyt ja olemme onnistuneet tarjoamaan asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä. Suurin kiitos kuuluu henkilökunnalle, joka tekee tätä työtä täydestä sydämestä ja onnellistaa asiakkaitamme päivittäin.”  kommentoi palkintoa Original Sokos Hotel Vaakunan hotellinjohtaja Jussi Perkkiö.

Lämmin kiitos teille – meidän ihanat asiakkaat, jotka olette meitä äänestäneet. Tervetuloa hotelliin, jossa aito lap­pi­lai­suus ja sy­dä­mel­li­sen rento pal­ve­lu saa jo­kai­sen vie­raan tun­te­maan olon­sa ter­ve­tul­leek­si ja ko­toi­sak­si.