Rovaniemen Kodin Terran urakkasopimukset allekirjoitettiin


10.11.2009

Osuuskauppa Arinan elokuussa 2010 Rovaniemelle avattavan Kodin Terran urakkasopimukset allekirjoitettiin Levin S-marketin ja 24h ABC-automaatin avajaisten yhteydessä. Urakkasopimukset allekirjoittivat Skanska Talonrakennus Oy Lappi, Sortavalan Sähkö Oy, Lapin LVI-Asennus Oy, Are Oy ja Novemera Oy. Rovaniemen Kodin Terrasta tulee 12 000 m2:llä alueen suurin sisustamisen, rakentamisen ja puutarhan tavaratalo. Arina investoi Rovaniemen Kodin Terraan 13,5 milj. euroa.

Osuuskauppa Arinan omistavat asiakkaat, lähes 130 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta. Arinan tehtävänä on tuottaa heille taloudellista hyötyä kehittämällä monipuolisia palveluja. Rovaniemen Kodin Terra vastaa kysyntään sesongista riippuen 35-60 työntekijän voimin.

’Kodin Terra -palvelukonsepti tuo kotitalouksille uutta tarjontaa sisustamiseen, rakentamiseen ja puutarhaan. Rovaniemen Kodin Terran monipuolinen valikoima tulee vilkastuttamaan alan kysyntää. Lapin talousalueella n. 60 prosenttia kotitalouksista on Arinan omistajia. Kodin Terra antaa heille uusia ideoita ja ratkaisuja sisustamiseen, rakentamiseen ja puutarhaan ’, kertoo Rovaniemen Kodin Terra-johtaja Kaija-Liisa Silvennoinen.

Rovaniemen Kodin Terran tuotevalikoimassa on 35 000 tuotetta. Lisäksi tilausmyynnin kautta on saatavissa saman verran tuotteita. Asioinnin ja ostamisen helppouteen kiinnitetään erityistä huomiota. Erityiskohderyhmänä ovat naisasiakkaat, jotka arvostavat viihtyisyyttä, toimivuutta ja käytännöllisyyttä. Aukioloajat ovat asiakasystävälliset.

’Tavoitteenamme on haastaa nykyiset toimijat rautakaupassa uudenlaisella hinnoittelutavalla, pysyvästi edullisilla hinnoilla. Pysyvästi edulliset hinnat yhdistettynä jopa 5 prosentin Bonukseen ja 0,5 prosentin maksutapaetuun ovat uutta toimialalla’, jatkaa Kaija-Liisa Silvennoinen.

S-ryhmä rakentaa uutta Kodin Terra -verkostoa vauhdilla. Tällä hetkellä toiminnassa on kuusi yksikköä, vuonna 2010 uusia yksiköitä avataan Rovaniemen lisäksi neljä yksikköä. Verkosto kasvaa lähivuosina 15 yksikköön. Arinalla on suunnitteilla seuraava Kodin Terra Oulun seudulle. Oulun Kodin Terra on tavoitteena avata lähivuosina.

Lisätietoja:

Osuuskauppa Arina, toimitusjohtaja Veli-Matti Puutio, etunimi.sukunimi@sok.fi

Osuuskauppa Arina, Kodin Terra ketjujohtaja Paavo Käsmä, etunimi.sukunimi@sok.fi

Osuuskauppa Arina, Kodin Terra-johtaja, Rovaniemi Kaija-Liisa Silvennoinen, etunimi.sukunimi@sok.fi

Kodin Terra Rovaniemi, Suosiolantie 8, 96320 Rovaniemi. www.kodinterra.fi