Rovaniemen Kodin Terraan Laattapisteen Shop-in-Shop -myymälä


20.01.2021

Reilu 40-vuotias kotimainen perheyritys Laattapiste ja Osuuskauppa Arinan Kodin Terra Rovaniemi lyövät hynttyyt yhteen ja avaavat Laattapisteen shop-in-shop -konseptilla toimivan toimipisteen Rovaniemen Kodin Terra -myymälään. Rovaniemen Laattapisteen sulkeutuessa siirtyy Laattapisteen valikoima ja tuotteisiin erikoistunut henkilökunta palvelemaan asiakkaita Kodin Terran katon alle. Kodin Terrasta löytyy entisestään myös lappilainen perheyritys huonekaluliike Varrio.

Lisää valikoimaa ja nopea toimitus

Kodin Terraan rakennettava myyntinäyttely palvelee sekä kuluttaja- että yritysasiakkaita. Kodin Terran ennestään laajaa valikoimaa tulevat vahvistamaan Laattapisteen pintamateriaali-, rakennustuote- ja kalustetuotteet.  Mikäli tuotetta ei löydy paikan päältä varastosta, voidaan se tilata toimitettavaksi jopa seuraavaksi päiväksi. Tuotteet maksetaan Kodin Terran kassalle jayksityisasiakkaat voivat kerryttää ostoilla myös S-Bonusta.

– Yhteistyö Laattapisteen kanssa tuo palvelutarjontaamme uuden ulottuvuuden. Asiakkaillemme muutos tuo ajansäästöä ja helppoutta, kun remontointiin ja sisustukseen liittyvät erikoispalvelut keskittyvät saman katon alle, toteaa Rovaniemen Kodin Terran myymäläpäällikkö Ville Halttu.

– Yhteistyöneuvottelut oli helppo käydä, kun molemmilla yrityksillä on taustana samankaltaiset arvot muun muassa ympäristöystävällisyydessä, arvostus suomalaiseen työhön ja halu palvella pohjoissuomalaisia asiakkaita täyttäen heidän sisustus- ja remonttitarpeensa alusta loppuun, Halttu iloitsee.

– Odotamme innolla Laattapisteen ja Kodin Terran tiivistä yhteistyötä, jossa asiakkaat saavat yhdistettyä osuuskaupan ja erikoisliikkeen hyödyt ja edut. Tarjoamme henkilökohtaista suunnittelupalvelua tuttuun Laattapisteen tyyliin. Voimme jatkossa tarjota monipuolisempia kokonaisuuksia saman katon alla niin yritys- kuin yksityisasiakkaille, sanoo Laattapisteen projektipäällikkö Anna-Stiina Koskenniemi.

Laattapisteen tuotteet ja palvelu on asiakkaiden saatavilla Kodin Terrassa 1.2.2021 lähtien.

 

Lisätietoja:

Laattapiste, Anna-Stiina Koskenniemi, projektipäällikkö, +358 40 588 1472,
anna-stiina.koskenniemi@laattapiste.fi

Osuuskauppa Arina, Kodin Terra, Ville Halttu, myymäläpäällikkö, +358 44 788 6208, ville.halttu@sok.fi