Reima Loukkola Osuuskauppa Arinaan hallintojohtajaksi


12.05.2020

KTM Reima Loukkola (45) on nimitetty Osuuskauppa Arinan hallintojohtajaksi. Reima Loukkola on Arinan kasvatti, joka palaa lokakuun alussa Pohjois-Suomeen reilun kymmenen Kymenlaaksossa ja Keski-Suomessa viettämänsä vuoden jälkeen. Arinan nykyinen hallintojohtaja Paavo Härö jää eläkkeelle vuodenvaihteessa.

Osuuskauppa Arinassa hallintojohtaja toimii johtoryhmän jäsenenä, vastaten osuuskaupan talous-, tieto- ja kiinteistötoiminnoista, yritysturvallisuudesta, liiketoiminnan raportoinnista ja analytiikasta sekä Kodin Terra -liiketoiminnasta. Hallintojohtaja raportoi toimitusjohtajalle.

Reima Loukkolan työura alkoi osuuskaupassa vuonna 1991 Osuuskauppa Arinan myyjän, esimiessijaisen, markkinointineuvojan ja esimieskoulutettavan tehtävistä. Loukkola kävi välillä Jollas Instituutin kouluttajana, kunnes palasi Arinaan ryhmäpäälliköksi ja Prismajohtajan sijaiseksi. Vuonna 2009 Loukkola siirtyi Kymenlaaksoon silloisen Osuuskauppa Ympyrän toimialajohtajaksi ja sittemmin toimitusjohtajaksi. Vuonna 2012 Loukkola siirtyi Keski-Suomeen Osuuskauppa Keskimaan toimialajohtajaksi. Ympyrä sulkeutuu, kun Loukkola palaa Pohjois-Suomeen ja Arinaan.

”Kasvattiseura ja Oulu ovat olleet aina sydämessäni. Arina ja ihmiset siellä antoivat ensisysäyksen työuralleni, jota perhe, ystävät ja upeat työkaverit ovat matkan varrella tukeneet. On hienoa, että saan antaa täyden panokseni arinalaisille ja sen pohjoissuomalaisille omistajille”, iloitsee Reima Loukkola.

”Osuuskauppa Arinassa tehtävämme on tuottaa palveluja ja hyötyjä jäsenillemme eli omistajille ja rakentaa parempaa Pohjois-Suomea. Paluumuuttajana Reima on lämpimästi tervetullut arinalaisten tiimiin, kehittämään Arinaa ja aluettamme yhdessä eri sidosryhmien kanssa”, jatkaa Osuuskauppa Arinan toimitusjohtaja Veli-Matti Puutio.