Pyhäjoen palveluja kehitetään


20.03.2015

Arina jatkaa palveluiden kehittämistä Pyhäjoen kunnan alueella. Kesällä 2013 Pyhäjoen kunnan entisen Shell-huoltoaseman kiinteistön sekä sen ympärillä olevien maa-alueiden kaupasta solmittiin esisopimus Arinan Kiinteistöt Oy:n, kiinteistönomistajien sekä Pyhäjoen kunnan välillä. Tällä hetkellä kiinteistöjen omistussuhteet ovat ennallaan ja huoltamokiinteistössä toimii paikallisen 4H-yhdistyksen ylläpitämä kahvila-myymälä, jonka toimintaa Osuuskauppa Arina on tukemassa. Nykyinen Sale-lähimyymälä Pyhäjoella  toimii Osuuskauppa Arinan kiinteistössä osoitteessa Vanhatie 52.

Arinan Kiinteistöt Oy:n tavoitteena on Arinan nykyisen kauppapaikan uudelleenkaavoituksen varmistaminen. Tavoitteena on myös selvittää Pyhäjoen kunnan rooli uudishankkeessa. Arinan ja Pyhäjoen kunnan neuvottelut ovat jatkuneet aktiivisesti.

Hankesuunnittelun edetessä allekirjoitetaan esisopimusten mukaiset kiinteistöjen kauppakirjat. Ennen kauppakirjojen allekirjoitusta ja rakennushankkeen aloitusta Arinan hallitus päättää esisopimusten mukaisesti investoinnista. Osuuskauppa Arina ja Pyhäjoen kunta informoivat hankkeen tarkemmasta aikataulusta toukokuun 2015 aikana.