Pyhäjoella juhlitaan torstaina uuden S-marketin avajaisia


06.07.2018

Omistajien toiveiden mukaisen ja energiatehokkaan S-market Pyhäjoen avajaisia juhlitaan torstaina 12.7. alkaen kello 10. Avajaispäivänä asiakkaille on tarjolla kakkukahvit, arvontaa sekä loistavia avajaisetuja. Lapsia viihdyttämään saapuu Onni Orava ja lisäksi luvassa on ilmapalloja. Kello 10–18 paikalla on myös Arinan palveluneuvojat opastamassa omistajuus- ja S-Pankkiasioissa.

Uudistuksessa on kuunneltu omistajien toiveita

Pyhäjoella nykyisen Sale-pienmyymälän korvaava uusi S-market tarjoaa alueen asukkaille entistä laajemmat päivittäistavaravalikoimat ja kattavat oheispalvelut. Uusi sijainti liikekeskuksessa Kokkolantien varressa mahdollistaa helpon pysäköinnin ja sujuvat liikenneyhteydet. 

-Uusi kauppa parantaa huomattavasti alueen palveluja – valikoima monipuolistuu tuhansilla tuotteilla ja myymälän koko kasvaa sadoilla neliöillä.  Tuoretuotteissa uusi myymälä sekä uudet ovelliset kylmälaitteet mahdollistavat tuoretuotevalikoiman laajenemisen tuntuvasti. Selkeästi isompi myymälä tarjoaa meille mahdollisuuden uusien tuotteiden lisäämiseen omistajien saataville. Salesta tuttu oma henkilökunta jatkaa myös täällä uuden konseptin mukaisessa S-marketissa,  myymäläpäällikkö Riikka Herranen kertoo.

– Uuden kaupan myötä tarjoamme monipuolisemman ja entistä ruokaisamman kaupan omistajillemme, ja pitkät aukiolot antavat vapauden asioida meillä silloin kun se itselle parhaiten sopii, hän lisää.

Pienet päästöt, suuret säästöt

Energiatehokkuudessa Pyhäjoen S-market on markettien edelläkävijä. Uusien kylmäjärjestelmien, lauhdelämmön kierrättämisen, maalämmön ja led-valaistuksen ansiosta energiakulut pienenevät jopa puoleen vastaavan kokoisesta kaupan yksiköstä. 

S-marketin kaikki kylmäaltaat ja kaapit ovat ovellista mallia. Kylmä tuotetaan hiilidioksidilla, mikä on luonnollista kylmäainetta, eikä sillä ole vaikutuksia ilmakehän otsonikerrokseen. 

– On tärkeää, että ympäristöasiat huomioidaan meidän toiminnassa vahvasti. Muutoksen huomaa myös myymälän sisälämpötilassa. Kun hyllyiltä ei kylmä enää pääse leijailemaan myymälätilaan, ilma on pehmeämpää ja lämpöisempää, mikä mukavoittaa sekä työskentelyä että kaupassa asiointia, Riikka sanoo.

Osuuskaupan oman hiilijalanjäljen ja kulutuksen pienentämiseksi energiankäyttöä optimoidaan ja uudistetaan jatkuvasti Arinassa kaikkien uusien yksiköiden sekä käynnissä olevien myymäläuudistusten osalta. 

-Energiatehokkuus pienentää kuluja, mikä koituu suoraan omistajien eduksi, Riikka summaa.