Pulkkilan liikekeskukseen S-market – ABC-ravintola ja muut palvelut jatkuvat ennallaan


23.05.2024

Osuuskauppa Arina uudistaa syksyllä 4-tien varrella sijaitsevan Pulkkilan liikekeskuksen. Vuonna 2018 avattu Sale-lähimyymälä laajennetaan S-marketiksi, osin nykyisen ABC-ravintolan tiloihin. ABC:n polttoneste- ja latauspalvelut, samoin Pulkkilan apteekin ja Alkon palvelut jatkuvat ennallaan. S-markettiin haetaan parhaillaan marketpäällikköä ja ABC:lle kokkia. 

Arina avasi Pulkkilaan vuonna 2018 uuden liikekeskuksen, jossa ABC:n yhteyteen siirrettiin aiemmin taajaman keskustassa sijainnut Sale-lähimyymälä. Perinteikäs liikepaikka on saavuttanut sekä matkaajien että paikallisten suosion pysähdys- ja kauppapaikkana. Nyt on uudistusten aika. 

– Vastaamme alueen asiakkaiden toiveisiin ja laajennamme ruokakaupan S-marketiksi, vahvistaen alueen ykköskaupan asemaa. Tilavampi myymälä mahdollistaa laajemmat ja monipuolisemmat valikoimat ja edullisemmat hinnat. Laajentuvat aukioloajat tuovat joustavuutta asiakaspalveluun ja verkkokauppatilaajien pakettiautomaattipalveluja kehitetään, kiteyttää ryhmäpäällikkö Tarmo Kokkola 

– Suosittu ABC-ravintola jatkaa nykyistä tiiviimmissä tiloissa. Muutostyöt aloitetaan ravintolalinjaston siirrolla. Asiakaspaikkoja on jatkossakin reilusti niin ohikulkijoille kuin paikallisille. Parhaillaan haemme tiimiin uutta kokkia. ABC:n polttoneste- ja sähkölatauspalvelut jatkavat entiseen tapaan, samoin muista palveluista apteekki ja Alko, jatkaa ryhmäpäällikkö Soile Tikkala 

– Liikekeskuksen remontti aloitetaan elokuun puolivälissä ABC-ravintolan muutostöillä, jonka jälkeen on marketkaupan laajennuksen aika. Kaupan aukioloaikoihin ei tule keskeytyksiä. Remontin on tarkoitus valmistua kokonaisuutena viimeistään marraskuun loppuun mennessä, Kokkola toteaa. 

 

Lisätietoja: 

Osuuskauppa Arina, marketkaupan ryhmäpäällikkö Tarmo Kokkola, p. 044 788 5693, tarmo.kokkola@sok.fi 

Osuuskauppa Arina, liikennekaupan ryhmäpäällikkö Soile Tikkala, p. 050 566 1317, soile.tikkala@sok.fi  

 

Kuvituskuva: Markku Karjunen, Inmade Design