Pukumies lanseeraa uuden naistenvaateketjun Suomeen


08.12.2010

Pukumies Oy avaa maaliskuussa Helsingin Kampin kauppakeskuksessa Suomen ensimmäisen Companys-konseptiliikkeen. ”Lähes kahden vuoden etsimisen jälkeen saimme loistavan liikepaikan ja päätös oli sen jälkeen helppo tehdä”, kertoo toimitusjohtaja Jarmo J. Husso viimeviikkojen neuvotteluista. ”Olemme saavuttaneet institutionaalisen aseman klassisessa pukeutumisessa Pohjois-Suomessa ja nuorisoketjumme Mick´s on laajentunut Pohjanmaalle asti. Mielestämme aikuisemmalle naiselle suunnatulle konseptille on markkinoilla tilaa. Maailmanmerkit ja kolme selkeästi erottuvaa hintaprofiilia muodostavat perusidean toiminnalle”, jatkaa Husso.

Pukumies Oy:llä on Pukumies ja Mick´s myymälät Oulussa, Kokkolassa, Seinäjoella, Jyväskylässä, Kemissä ja Rovaniemellä. Kotkassa toimii franchising-sopimuksella klassinen Pukumies. ”Yrityksemme on tunnettu korkeasta palvelun tasostaan. Olemme vakuuttuneita, että onnistuneella rekrytoinnilla pystymme menestykseen eräällä Suomen vilkkaimmalla kauppapaikalla”. Companys -projektin taustalla on kymmenien vuosien kiinteä yhteistyö tanskalaisen IC-Companyn edustamien merkkien myynnissä. Uudessa myymälässä ovat esillä mm. seuraavat mallistot: Tiger of Sweden, Designers Remix Collection, In Wear, Part Two, Soaked in Luxury ja Saint Tropez. ”Kuukausittain uudistuvat mallistot ja kiihkeä toimitusrytmi pitävät myymälän ajankohtaisena ja mielenkiintoisena”.

Companys –liikkeitä on avattu Tanskassa ja Ruotsissa viimeisten vuosien aikana kymmenen ja toiminta on laajentumassa myöskin Keski-Eurooppaan. Pukumiehen tavoitteena on avata tunnetuimmissa kauppakeskuksissa yksi myymälä vuosittain. ”Kauppakeskuksien tarjontaan toivotaan vuokranantajien toimesta uudenlaisia toimijoita ja olemme olleet suuren kiinnostuksen kohteena viime vuosina. ”Laajentumisemme on hallittua ja emme riskeeraa ydintoimintojamme. Companys-konseptin ensimmäinen toimintavuosi ratkaisee kiinnostuksemme mm. Turun ja Tampereen alueella. Perinteiset Pukumies-paikkakunnat muualla Suomessa ovat tietysti luonnollinen vaihtoehto tutun ja ammattitaitoisen henkilökunnan myötä”, kertoo myyntijohtaja Jyri Leino tulevien vuosien suunnitelmista. ”Pukumies Oy:n liikevaihto on noussut alan keskimääräistä kehitystä nopeammin ja tuloskuntomme palautui katastrofaalisen 2009 jälkeen erinomaiselle tasolle”, iloitsee toimitusjohtaja Husso.

Pukumies Oy on S-ryhmän Osuuskauppa Arinan tytäryhtiö. Pääkaupunkiseudulla S-ryhmällä on yli puoli miljoonaa asiakasomistajaa. Pukumies Oy tuo heille ja pääkaupunkiseudulla käyville asiakasomistajille uuden vaihtoehdon kerryttää S-Etukortilla Bonusta. ”Companys täydentää asiakasomistajien palvelutarjontaa pukeutumisen osalta. Pukumies Oy voi uuden myymäläkonseptin myötä palvella asiakasomistajia entistä paremmin”, kommentoi myyntijohtaja Leino S-ryhmän yhteistyötä.

Lisätietoja:

Pukumies Oy, toimitusjohtaja Jarmo J. Husso, p. 0400 680291, etunimi.sukunimi@sok.fi

IC-Company Finland, maajohtaja Jari Tanninen, p. 0400 223288, etunimi@iccompanys.com