Pudasjärven uusi ABC avautui 1.9.2021


02.09.2021

Uudelta liikepaikalta, Pudasjärven keskustan tuntumasta löytyvä ABC-liikennemyymälä keräsi tuvan täyteen ihastelijoita heti ovien avauduttua. Uutta liikennemyymälää ja sen monipuolisia palveluita oli selkeästi odotettu innolla.

Asioimisen helppoutta tyylikkäässä ympäristössä

Uusi ABC-liikennemyymälä tarjoaa monipuoliset palvelut sekä paikallisille omistajille että matkailijoille. Auton tankkauksen lisäksi omistajia palvelevat mm. 162 paikkainen kahvila-ravintola ja 24-paikkainen kabinetti, hyvän valikoiman elintarvikkeita tarjoava myymälä sekä Hesburger, jolla voi asioida myös Drive In-luukun kautta. Lapsivieraita varten löytyvät leikkipaikat sekä sisältä että ulkoa ja koiraparkki helpottaa eläinten kanssa liikkuvia. Uusina palveluina ABC:lta löytyvät myös matkaparkki matkailuautoille sekä myöhemmin käyttöön otettavat ABC-lataus -sähkölatauspaikat.

Rakennuksen ulkomiljöössä haluttiin ottaa huomioon Pudasjärven hirsirakentamisen kulttuuri ja sisällä omistajaa odottaa rauhallinen ja tyylikäs sisustus. Asiakastilojen lisäksi suunnittelussa kiinnitettiin erityistä huomioita myös henkilökunnan työskentelytilojen toimivuuteen sekä ympäristöystävällisyyteen.

– Vaikka Koillisportista oli haikeaa lähteä, olemme kaikki odottaneet innolla uutta liikennemyymälää. Uusissa, nykyaikaisissa tiloissa voimme palvella omistajia yhä paremmin ja monipuolisemmin. Omistajien toiveita on kuunneltu tarkalla korvalla ja esimerkiksi ravintolastamme saa nyt paljon toivottua pitsaa. Pudasjärveläisten luottamus Arinaan ja sen palveluihin mahdollistivat investoinnin tähän uuteen liikennemyymälään ja me arinalaiset puolestamme haluamme tarjota omistajillemme parasta mahdollista palvelua näissä hienoissa tiloissa. Rakkaudesta omaan alueeseen ja koko Pohjois-Suomeen, toteaa liikennemyymäläpäällikkö Jatta Kaijala.

ABC Pudasjärven henkilökunta

ABC Pudasjärven arinalaiset odottivat malttamattomina uuden työpaikkansa esittelyä omistajille.