Prisma Linnanmaan uudistustyöt täydessä vauhdissa


20.01.2021

Linnanmaan Prisman historian mittavin uudistus on käynnissä. Myymälän ilme muutetaan kevään kuluessa uuden Prisma-konseptin mukaiseksi ja kaupan valikoimat laajentuvat erityisesti ruokaosastolla. Uudistus tuo Linnanmaalle myös ruoan verkkokaupan noudon ja kotiinkuljetuksen, sekä parturi-kampaamo Tälläämön. Valmista on kokonaisuudessaan toukokuussa 2021.

Uudistuksen tavoitteena on kehittää Linnanmaan Prismasta entistäkin toimivampi ja laajempi palvelukokonaisuus omistajille. Kysyimme loppuvuodesta omistajien toiveita uudistuvan Prisman palveluiden ja valikoimien osalta. Halusimme kuulla mitkä ovat Prisman tärkeitä ylläpidettäviä vahvuuksia ja mitä tekijöitä meiltä erityisesti toivotaan vahvistettavan. Linnanmaan Prismaa arvostetaan asiointipaikkana erityisesti sopivan kokonsa ja hyvien valikoimien vuoksi. Omistajat antoivat kiitosta Prismakeskuksen hyvistä oheispalveluista, kuten ravintolamaailmasta ja runsaista pakettiautomaateista. Hedelmä- ja vihannesosastolle toivottiin laajennusta – ja tätä onkin tulossa. Erityisesti maitotaloustuotteiden, jogurttien ja hapanmaitotuotteiden valikoimiin haluttiin lisää vaihtoehtoja ja laajennus tuo uutta myös tähän.

Kaikki kalusteet vaihdetaan uusiin, energiaa säästäviin ovellisiin kalusteisiin koko talon energiatekniikan modernisoinnin lisäksi. Vastuullisuus ympäristöstä on huomioitu tärkeänä osana uudistusta.

Uudistuksen ensimmäisessä vaiheessa vuodenvaihteessa kaikki Prisman kassapöydät päivitettiin uusiin ja itsepalvelukassojen määrää lisättiin. Seuraava valmistuva palvelu on maaliskuussa avattava ruoan verkkokaupan noutopiste ja kotiinkuljetus.

Myymälässä tapahtuu

Kevään kuluessa tapahtuvista ruokaosaston hyllyjärjestyksen muutoksista tiedotetaan myymälässä päivittäin opasteilla. Tammikuussa uudistöitä tehdään muun muassa kuivatavaraosastolla, ja helmikuun alkuun mennessä viimeistellään myös Prisman käyttötavaraosasto valmiiksi. Myös myymälän taustatiloja laajennetaan ruoan verkkokaupan noutopalvelun myötä. Pyrimme varmistamaan mahdollisimman sujuvan asioinnin omistajillemme koko uudistuksen ajan.

Oma parturi-kampaamo

Myös parturi-kampaamo Tälläämön rakentaminen etenee suunnitellusti, ja avajaisia vietetään toukokuun puolessa välissä. Parturi-kampaamon rekrytoinnit käynnistyvät tammi-helmikuun vaihteessa

Verkkokauppa avataan maaliskuun alussa

Linnanmaan Prisman ruoan verkkokaupan toiminta käynnistyy maaliskuussa. Omat ostokset tilataan ja maksetaan verkossa, ja ne voi noutaa valmiiksi pakattuna Linnanmaan uudelta noutopisteeltä. Linnanmaan Prisman verkkokauppa tulee toimimaan osana uutta S-kaupat.fi -palvelua, jota pilotoidaan jo Limingantullin Prisman ja Sokos Herkun osalta Oulussa. Verkosta tilatut tuotteet ovat saman hintaisia kuin Prisman hyllyssä ja Bonusta kertyy koko tilauksesta.

 

Lisätietoja:

Anna Kela, ryhmäpäällikkö, Prismajohtaja, +358 44 788 4879, anna.kela@sok.fi

Prisma Linnanmaa - havainnekuva ruokatorista

Myymälän ilme muutetaan kevään kuluessa uuden Prisma-konseptin mukaiseksi.

Prisma Linnanmaa - havainnekuva leipäosastolta

Valikoimat kasvavat ja tarjolle tulee lisää tuotevaihtoehtoja.

Prisma Linnanmaa - havainnekuva heviosastolta

Hedelmä- ja vihannesosasto laajenee.