Pohjoissuomalaisille Bonusta Moin liittymillä


30.11.2023

Osuuskauppa Arina on solminut paikallisen kumppanisopimuksen mobiilioperaattori Moin kanssa. Asiakasomistajilla on mahdollisuus saada Moin liittymistä Bonusta 30.11.2023 alkaen. 

Asiakasomistajien mahdollisuudet kerryttää Bonusta kasvavat. Osuuskauppa Arinan ja mobiilioperaattori Moi Mobiili Oy:n solmiman yhteistyön myötä asiakasomistajat voivat saada Bonusta kaikista Moin kuluttajille tarjoamista mobiililiittymistä: Laitenetti, Rento 4G, Rajaton 4G ja Reilu 5G.

– Osuuskaupan tarkoituksena on tarjota asiakasomistajille palveluja ja etuja. Haluamme tarjota laadukkaan ja kohtuuhintaisen palvelu- ja tuotevalikoiman. Arvostamme asiakkaidemme tarpeita ja haluamme vastata niihin. Moin kuluttajille suunnattu tuoteperhe täydentää erinomaisesti omaa palvelutarjontaamme. Ja asiakasomistaja saa vielä Bonukset päälle, sanoo Osuuskauppa Arinan viestintäjohtaja Pasi Ruuskanen.

– Olen erittäin iloinen tästä yhteistyöstä. Olemme jo pitkään halunneet vahvistaa toimintaamme paikallisesti ympäri Suomea, ja yhteistyömme Osuuskauppa Arinan kanssa antaa meille hyvät puitteet Pohjois-Suomessa, Moi Mobiili Oy:n toimitusjohtaja Petri Lahtinen iloitsee.

Bonusta kertyy kaikista Moin kuluttajaliittymistä:

  1. Mobiililiittymien kuukausimaksuista
  2. Kotimaassa soitetuista normaalihintaisista puheluista matka- ja lankapuhelinliittymiin
  3. Normaalihintaisista teksti- ja multimediaviesteistä
  4. Kotimaan normaalihintaisesta datasiirrosta

Roaming-puhelut sekä lisämaksulliset puhelut, kuten soitot yritys- ja palvelunumeroihin tai puhelut Suomesta ulkomaille eivät kerrytä Bonusta.

Moin Bonusta kerryttävät tuotteet voi hankkia osoitteesta moi.fi. Bonusta voit kerryttää kaikilla Moin liittymillä. Bonuksen kerryttämisen voit aloittaa helposti Mun Moi -palvelussa liittämällä S-Etukortin Mun Moi -asiakastiliin. Lisätietoja yhteistyöstä ja Bonuksen kertymisestä voit lukea arina.fi/moi ja moi.fi/bonus.

 

Lisätietoja:

Osuuskauppa Arina, Pasi Ruuskanen, viestintäjohtaja, +358 50 430 1747, pasi.ruuskanen@sok.fi
Moi Mobiili Oy, Petri Lahtinen, toimitusjohtaja, +358 400 500 373, petri.lahtinen@moi.fi