Pattijoen S-market avataan perjantaina 2.5. klo 9


30.04.2014

Osuuskauppa Arina avaa perjantaina Pattijoelle entisen ABC-liikennemyymälän tiloihin S-marketin. MES Marketing Oy avaa samaan kiinteistöön Fresto-ravintolan. ABC-automaattiasema jatkaa pihassa. Arina investoi muutokseen 1,5 milj. euroa. S-market työllistää marketpäällikkö Jaana Sippalan johdolla 12 työntekijää. Avajaispäivänä ohjelmassa on kakkukahvit, Nellin ja Niilon esiintymisiä sekä paikalla ovat myös Arinan palveluneuvojat.

Arina on pohjoissuomalainen kuluttajaosuuskunta, jonka omistavat asiakkaat, Raahen seudulla n. 70 % kotitalouksista. Osuuskaupassa omistetaan ja jaetaan hyödyt yhdessä. Arinan tehtävänä on tuottaa omistajien tarvitsemia palveluja. Omistajat saavat palveluja käyttämällä edullisen ruokakorin ja muita omistajahyötyjä keskimäärin yli 800 eurolla taloutta kohden vuodessa.

’S-market Pattijoki on nykyaikainen ruokakauppa, josta saa joka päivä monipuolisen 8000 tuotteen valikoiman, pysyvästi edullisen ruokakorin, S-Pankin, Veikkauksen ja pihan ABC-automaattiaseman oheispalvelut sekä omistajahyödyt. Fresto-ravintola täydentää Arinan omaa palvelutarjontaa’, tiivistää Arinan S-market ketjujohtaja Juha Salmi.

MES Marketing Oy on suomalainen yhtiö, jonka toimialana on ravintolatoiminta ja suurtaloustukkutoiminta. Fresto-ravintola on yrityksen ensimmäinen täyden palvelun ravintola laajalla tarjonnalla. Yritys on tunnettu ScanBurger–ravintolaketjusta. Fresto-ravintolasta saa myös ScanBurger-tuotteita.