Paljonko sinä maksat ruoasta?


01.11.2012


Osuustoiminta on sitä, että omistetaan yhdessä ja jaetaan hyödyt yhdessä. Mitä hyötyä yhdessä omistamisesta on ruokaostosten osalta?

Osuuskaupassa toimimme omistajien edunvalvojina. Hankimme ja myymme ruokaa ja muita päivittäistavaroita mahdollisimman edullisesti. Seuraamme jatkuvasti toiminta-alueemme ruokakauppojen hintoja. Tavoitteemme on, että kukin myymälä on omalla lähialueellaan kokoluokassaan edullisin.

Pysyvästi edullinen hinnoittelu on sitä, ettemme houkuttele ruokakauppaan yksittäisillä päivän tarjouksilla, vaan myymme koko tuotevalikoimaa edullisesti mahdollisimman pysyvin hinnoin. Tavoitteemme on varmistaa, että kaikki tuotteet ovat ostettavissa kaikkina aukiolotunteina. Voit käydä ruokakaupassa silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Valikoimamme ovat entistä monipuolisempia. Voit valita ostoskoriisi paikallista lähiruokaa, tunnettuja merkkituotteita, keskihintaisia Rainbow-tuotteita tai edullisia Xtra-tuotteita. Säästät halutessasi edullisimmilla kaupan omilla merkeillä ruokalaskussasi kymmeniä prosentteja.

Ruokakauppojemme tuotevalikoimat ja -hinnat näet nykyisin myös verkosta osoitteesta www.foodie.fm. Vertaamalla hintojamme lähialueen vastaavan kokoluokan kauppoihin voit itse todeta oman kaupan ruokakorin edullisuuden.

Ruokaostoksista kertyy Arinan omistajille edullisen ruokakorin lisäksi Bonusta jopa 5 %. Keskittämällä ruoan lisäksi muutkin ostokset omaan kauppaan voit kerryttää entistä enemmän Bonusta ja muita omistajahyötyjä. Pelkästään ruokakaupan valinnalla voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.