Palautteita, joista kehtaa kertua Original Sokos Hotel Arinan Kokoustiloista Valkeasta


09.08.2016

Lukaise tästä asiakkaiden kokemuksia tilaisuuksista Original Sokos Hotel Arinan kokoustiloissa Valkeassa.

” Koulutus sujui tilojenkin puolesta oikein hyvin! Palvelu oli poikkeuksellisen pro-aktiivista (esim. tilauksen läpikäyminen ja asioiden varmistaminen puhelulla etukäteen ennen tilaisuutta sekä paikan päällä aktiivinen ohjeistaminen ja tilojen siivoaminen lounastauon aikana) ja tästä jäi hyvä kuva. Tuntui, että meistä pidettiin hyvää huolta. ☺ Mitään kehitettävää ei tule mieleen, lähinnä että pitämällä hyvästä nykytasosta kiinni, erotutte eduksenne muihin tilapalveluihin nähden.”

”Upeat ihmiset teillä! Kaikki oli täydellisesti järjestetty. Maukasta ja kauniisti katetu aamupala, lämmin vastaanotto teidän väeltä ja jokainen pienikin pyyntö järjestyi heti. <3 Järjestämme tapahtumat jatkossakin teillä. Ja Tiinalle erityismainita ihan puhdasta kultaa!” 

”Oulun parhaat kokous-/koulutustilat ja maan paras henkilökunta. Erityisesti terveiset Riitalle!”

”Avoin palaute Sokos Hotel Arina hotellista

– : Erittäin laadukasta palvelua kautta linjan!

– : Viihtyisät tilat.

– : Hyvä hotelli ja keskeinen sijainti (myös koulutustilat).

– : Tila oli vähän ahdas.

– : voi suositella muihinkin tilaisuuksiin”

” Hei, kaikki sujui erinomaisesti. Ruoka oli tosi hyvää ja tilat&kattaus olivat kauniit ja tunnelmalliset. Suunnittelemme ensi vuoden tapahtumia hallituksen porukalla tammi-helmikuussa. Olemme yhteyksissä teille päin kunhan saadaan aikatauluja sovittua.”