Oulun Ritaharjuun uusi S-market ensi keväänä


17.08.2021

Osuuskauppa Arina avaa uuden S-marketin Oulun Ritaharjun kaupunginosaan. Myymälä rakennetaan yhteistyössä kohteen omistavan Terwarahaston kanssa. Osuuskauppa Arinan osuus investoinnista on noin kolme miljoonaa euroa ja uuden myymälän työllistävä vaikutus 20 henkilöä.

– Omistajat ovat odottaneet kauppaa Ritaharjuun ja nyt pääsemme vastaamaan tähän toiveeseen. Uusi, monipuolisen valikoiman ja edullisen hintatason tarjoava S-market ABC CarWash -autopesuineen ja kylmäasemineen avataan suunnitelmiemme mukaan keväällä 2022, kertoo marketkaupan toimialajohtaja Mikko Polso Osuuskauppa Arinasta.

Uusi S-Market on helposti saavutettavissa Ritaharjun kasvavan asuinalueen ja Ideaparkin läheisyydessä, uuden Motonetin viereisellä tontilla, osoitteessa Ritakumpu 2. S-Marketin sijainti Ritaharjussa vastaa suoraan omistajien tarpeisiin, sillä Ritaharju on Oulun nopeimmin kasvava kaupunginosa.

Market-kiinteistön rakennuttajina toimivat Terwa Kiinteistökehitys Oy ja Terwarahasto 1 Ky.

Rakennettava myymälä on uuden S-market konseptin mukainen ja luonnollisesti energiapihi. Energiatehokkuutta ja ympäristöystävällisyyttä kehitetään tuomalla myymälään ovelliset kylmäkalusteet ja hyödyntämällä uusiutuvia energianlähteitä – tavoitteena maalämpöä, aurinkoa ja tuulta.

– Valinnat ovat yksi askel kohti tavoitettamme olla oman toimintamme osalta hiilinegatiivinen vuoteen 2025 mennessä, Polso kertoo.

– Tehtävämme on palveluita parantamalla helpottaa omistajien arkea ja lisätä hyötyä omasta kaupasta, ja sen eteen teemme nyt päämäärätietoisesti töitä. Myymäläuudistukset ja uudet kauppapaikat ovat yksi osa tätä tekemistä, mutta yhtä lailla panostamme herkeämättä toimipaikkojen hyvään kuntoon, edulliseen hintatasoon, kattaviin valikoimiin sekä oheispalveluihin, laajoihin aukioloihin ja asiakaspalveluun, Polso summaa.

 

Lisätietoja: 

Osuuskauppa Arina, Mikko Polso, toimialajohtaja, Marketkauppa, Sokos, Emotion ja Tälläämö, 050 388 3430, mikko.polso@sok.fi
Terwa Kiinteistökehitys Oy, Raimo Pahkala, toimitusjohtaja, 050 349 3225, raimo.pahkala@terwarahasto.fi

Runsaasti pysäköintitilaa ja helppo saavutettavuus Ritaharjussa Ideaparkin läheisyydessä.

S-marketin lisäksi samasta osoitteesta löytyy ABC CarWash ja polttonesteenjakelupiste.

S-market Ritaharju avataan ensi keväänä osoitteessa Ritakumpu 2.