Oulun Otto Karhin puiston kahvilapaviljonki avataan vapuksi


06.11.2013

Oulun keskustaan rakennettavan kahvilapaviljongin rakennustyöt etenevät aikataulussa.

Arina rakennuttaa Oulun ydinkeskustaan, Otto Karhin puistoon viihtyisän ja kodikkaan 70-paikkaisen kahvilapaviljongin. Kesäisin kahvila laajenee terassialueelle. Kahvilapaviljonki työllistää n. 10 arinalaista ja palvelee Arinan omistavia kotitalouksia, matkailijoita ja keskustan yrityksiä. Kahvilapaviljonki avataan vappuun mennessä. Arina investoi Otto Karhin Puistoon 1,2 milj. euroa.

– Kahvilapaviljongista tulee viihtyisä ja kotoisa modernilla twistillä. Asiakaspaikkoja on sisällä 70 ja saman verran kesäisin terassilla. Tuotevalikoima muuttuu päivän mittaan vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Kahvilapaviljongissa voi nauttia aamiaista, brunssia, lounassalaatteja sekä muita kahvilatuotteita. Osa tuotteista leivotaan paikan päällä painottaen lähialueen raaka-aineita. Kahvila palvelee Arinan omistajia ja muita asiakkaita n. 10 arinalaisen voimin, kertoo Arinan matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Ulla Peltoniemi.

– Kahvilapaviljongin on suunnitellut Archeus Oy ja urakasta vastaa Temotek Oy. Rakentaminen etenee aikataulussa. Runko on pystyssä, vesikattotyöt käynnissä. Pintarakenteet tehdään keväällä. Oulun kaupunki on tehnyt osaltaan puiston pohjatöitä. Kivisydän-työmaa ei ole aiheuttanut erikoisjärjestelyjä. Kahvilapaviljonki voidaan avata vappuun mennessä, jatkaa Arinan rakennuttajapäällikkö Petri Piirala.

Osuuskauppa Arinan omistavat pohjoissuomalaiset kotitaloudet. Arinan tehtävänä on tarjota palveluja ja hyötyjä omistajille. Kahvilapaviljonki täydentää Oulun keskustassa asuvien sekä siellä vapaa-ajalla tai työn merkeissä käyvien omistajien palvelutarjontaa. Arinan omistajat saavat osuuskaupan palveluja käyttämällä keskimäärin yli 400 euron hyödyt vuodessa.