Oulun 10. Sale-lähimyymälä avattiin Hinttaan


11.06.2009

Sale-ketju laajeni Oulussa Hinttaan. Osuuskauppa Arina investoi 39. Sale-lähimyymäläänsä 1,1 milj. euroa. Sale Hintta tarjoaa asiakkaille 3500 tuotteen valikoiman, nopean kassapalvelun, edullisimmat lähimyymälähinnat ja ystävälliset aukioloajat viikon jokaisena päivänä työllistäen 7 työntekijää. Myymäläpäällikkönä toimii Marja-Terttu Keränen, joka vastaa myös Herukan Sale-lähimyymälästä. 

Osuuskauppa Arina on kehittänyt asiakasomistajien lähipalvelutarjontaa voimakkaasti Oulussa sekä S-market että Sale -ketjujen nimissä. Arina avasi 11.6. n. 300 m2 Sale-lähimyymälän Hinttaan. Avausnauhan leikkasivat Osuuskauppa Arinan hallintojohtaja Paavo Härö ja Oulun kaupungin asemakaavapäällikkö Matti Karhula.

Sale on valtakunnallinen lähes 300 lähimyymälän ketju, jonka myymälät sijaitsevat kaupunkien keskustoissa, lähiöissä ja pienissä maaseututaajamissa. Arinan Sale-verkosto on kasvanut nopeasti. Sale Hintta on Oulun 10. ja Arinan 39. Sale-lähimyymälä.

’Sale Hintta on n. 300 m2 lähimyymälä, jossa on 3500 pysyvästi edullisen tuotteen valikoima. Sale on asiakasomistajan lähikauppa, jossa on helppo ja nopea asioida. Aukioloajat ovat asiakasystävälliset, myymälä palvelee viikon jokaisena päivänä’, kiteyttää Arinan Sale-ketjujohtaja Tapani Kärkkäinen.

Arina tuottaa palveluja ja etuja jo yli 35 000 oululaiselle asiakasomistajataloudelle. Yli puolessa oululaisista kotitalouksista asuu asiakasomistajia. ’Sale Hintta täydentää lähipalvelutarjontaamme Oulussa. Lähimyymäläkokoluokan edullisin hintataso, jopa 5 % Bonus, 0,5 % maksutapaetu ja S-Pankin maksuttomat palvelut lisäävät asiakasomistajuuden kiinnostusta’, jatkaa Kärkkäinen.

Osuuskauppa Arinan marketkaupan verkosto käsittää Oulussa 3 Prismaa (Limingantulli, Linnanmaa ja Raksila), 6 S-markettia (Kaukovainio, Myllyoja, Oulunsuu, Puolivälinkangas, Rotuaari ja Tuira) ja 10 Sale-lähimyymälää (Herukka, Hintta, Höyhtyä, Kaijonharju, Karjasilta, Kuivasjärvi, Kuivasranta, Maikkula, Mäntylä ja Tuira).

Lisätietoja: Ok Arina, Sale-ketjujohtaja Tapani Kärkkäinen, etunimi.sukunimi@sok.fi

Sale Hintta, Mäkituvantie 8, 90650 Oulu. Puh. 044 788 4787. Avoinna ma-la 7-21, su 12-21.