Osuuskauppa Arina hakee TAVARATALOJOHTAJAA Ouluun


02.07.2021

Oletko sinä myynnin johtamisen ammattilainen, joka on kuin kotonaan muodin ja kauneuden keskellä?

Tule tekemään kanssamme tärkeää työtä Oulun keskustan elinvoimaisuuden hyväksi! Me arinalaiset tahdomme jokapäiväisillä teoillamme varmistaa, että Pohjois-Suomi on entistä parempi paikka elää. Arinan tuotot palautetaan aina pohjoisen alueen ja paikallisten ihmisten hyväksi.

Tavaratalojohtajana toimeenpanet osuuskaupan strategiaa omalla vastuualueellasi, jossa vastaat Arinan Sokosten ja Kauppakeskus Valkean liiketoiminnasta. Sinulla on aito kiinnostus muodin ja kauneuden maailmaan. Tuotat ja kehität monipuolisia omistajahyötyjä. Yhdessä toimialajohtajan kanssa rakennat pitkän aikavälin suunnitelmia. Tunnistat ja kehität kyvykkyyksiä sekä olet mukana kehittämässä tavaratalokauppaa digitaaliseen tulevaisuuteen. Kauppakeskuksen johtajana vastaat Kauppakeskus Valkean vuokrasopimuksista ja vuokralaisyhteistyöstä tavoitteena Oulun vetovoimaisin kauppakeskus ja menestyvä liiketoiminta. Olet kasvot Valkealle ja kumppani Oulun keskustan yrittäjäyhteistyölle.

Edellytämme näyttöjä tuloksekkaasta pitkän aikavälin liiketoiminnan johtamisesta. Tuloksellisuus on työssäsi tärkeää ja hallitset eri tunnuslukujen merkityksen, vaikutukset ja riippuvuussuhteet. Katsomme eduksesi korkeakoulututkinnon sekä kokemuksen kauppakeskuksen johtamisesta ja kehittämisestä.

Esimiehenä huolehdit oman tiimisi hyvinvoinnista, olet kannustava ja energinen johtaen tiimiäsi omalla esimerkilläsi ja positiivisella palveluasenteella. Luot asiakkaillemme parhaan palvelun ja omistajahyödyn kokemuksia arvojemme mukaisesti. Olet ratkaisukeskeinen, vaikuttava ja saat aikaan. Johdat tiedolla ja faktoilla. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus-, verkostoitumis- ja johtamistaidot. Onnistuaksesi sinun tulee olla systemaattinen ja analyyttinen, unohtamatta että ihmiset ja arki ratkaisevat.

Tarjoamme sinulle

  • Avoimen ja aikaansaamista arvostavan työympäristön
  • Itsenäisen, haasteellisen ja monipuolisen työn
  • Mahdollisuuden kehittyä ja kehittää
  • Arinan ja koko S-ryhmän laajat henkilöstöedut

Hae paikkaa 5.8.21 mennessä.

Lisätietoja antaa:
toimialajohtaja Mikko Polso puh. 050 388 3430 pe 2.7. klo 12-14 sekä ti 3.8. klo 8-12.

Hakuprosessi etenee heti hakuajan päätyttyä. Kutsumme haastatteluihin 10.8. mennessä ja valinta tehdään elokuun aikana. Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluottelon.